BiR Kıza AsıLan Erkegin HareketLeRi....

sky

New member
Reaction score
0
Evet BayanLar BayLaR Sizce NasıL BeLLi EdeR ve NasıL HaReketLeRdir...

Bana GöRe ....

genellikle salaklık içeren eylemler OluyoR.Ne istediğini adam gibi söyleyemeyip ima etmeye çalışarak reddedilme ihtimalini sıfırladığını sanan Erkek TürLerinın Gerceklestırdıgı Hareketler.gereksiz yere hatun kişiye bişiler ismarlanir. istemeden yapilan iyilikler yapilir genellikle sonu sadece kendi hayal gücü ile zenginleştirilerek abartılmış saptırılmış hikayelerle hemcinslerine anlatılır.

o_O bunLar tarih oncesi dewirlerden kalma yontemler bence =)

YEni Yöntemleri Söyleyinde Bizde FAydalanalım =P

Artık Direk Konuya Giriyoruz...
-Şişşşşştt.Yavrum Sana Pul Koleksiyonumu Göstereyim mi?
-Terbiyesiz...Şlap
-Tokat Attı Demekki Oda Seviyor... Gibi Diyaloglar Gercekten Gormuslugum Var Etrafımdakı Arkadaslarımdan :)

1sc0rp!tX' Alıntı:
YEni Yöntemleri Söyleyinde Bizde FAydalanalım =P

Asla asılmayacaksın hatta tam tersine ilgileniyor görünmeyeceksin, eve gittiği zxaman bu cocuk benimle neden ilgilenmedi diye verem olsun,

Ara beni dese bile asla aramayacaksın, dayanamayıp kendi arayacak,

neden böyle yazdım onuda söyleyeyim, yeni bir kızla ilgilendiğiniz zaman, onun gözünde artık hiçbir değeriniz kalmaz. Daima arayan değil aranılan olun. :goz:

kelvinator e katılıyorum aynen öyledir durum

bencede kadın olsun erkek olsun yalakalık yapan kaybeder her zaman biraz ciddi olmak ve karsındakine ne istediğini gösterebilmeyi bilmek ayartamayacağın bayan olmadığını gösterir

K£ĿWΪNAТǾЯ;2111678' Alıntı:
Asla asılmayacaksın hatta tam tersine ilgileniyor görünmeyeceksin, eve gittiği zxaman bu cocuk benimle neden ilgilenmedi diye verem olsun,

Ara beni dese bile asla aramayacaksın, dayanamayıp kendi arayacak,

neden böyle yazdım onuda söyleyeyim, yeni bir kızla ilgilendiğiniz zaman, onun gözünde artık hiçbir değeriniz kalmaz. Daima arayan değil aranılan olun. :goz:

cok dogru :clap

her kadında aynı taktıklerın ısledıını mı sanıyosunuz ya nı : )) kimisi ilgi kimisi kacan kovalanır hesabı.. rahat olun ya kazanırsınız hep ; =)

Geri