Bir kıza onu sevdiğini sölemen için nsl bir yöntem kullanırdın????

LİOŋ

New member
Reaction score
0
Hackhell girl bölümünde bulunmam gerekiyor ama merak ettim ondan sordum acaba siz nsl bir yöntem kullanırdınız kızlarda nsl bir tepki beklerlerdi??????

Bence zamanla gerçekleşecek olan birşey sevgi
birini gördün gidip "Seni Seviyorum" demek kendini kandırmaktır sadece
zaman geçer öyle şeyler yaşarsın ki pişman olursun
onun için gelecekte pişmanlık yaşamamak için
yogurdu üfleyerek yemek lazım
Sevgi bence iki insanın birbirleri için üzülebilmesi ve sadece boş zamanlarında değil
her anında karşısındakini düşünebilmesidir

a$k kapını beklemediğin anda caLar... beklersin beklersin gelmez ama birde geldimi tam geLir :(

seviyorsan söleyeceksin ona bunu hissetirceksin

pff :(

Bencede arkadaşlar plansız proğramsız gidecen söleyecen içinden ne geliyosa kendi özünü katarak kendine has bi tarzla üslüpla demi !!!!! saolun........

saçmalardan seçmeler 1.cilt 6. sayfa dan alıntı

önce kızı bi tanıman lazım bence sonra kıza göre bir metod geliştirecen diğer tüm metodlardan farklı olmalıdır yani yarın düşünmek ister gider diğer kız arkadaşlarına anlatır yani önemli olan belkide arkadaşlarını etkilemek uzun lafın kısası rekabet yarat kız ortamında ama rekabet etme yanii bide eğer kız biraz anormal se sende ona anormal şeyler yap:sigara: :cool:

ilkönce kızı yoğuracaksın yumuşatacaksın

yani öğnrğin iltifat edeceksen başbaşa kaldığınız anlarda değildi arkadaş ortamında herkesin gözü önünde iltifat edeceksin bundan daha çok hoşlanır

ona farklıymış gibi davranacaksın ,farklı olduğunu hissedecek

ondan sonrası bildiğiin gibi işte :)

hissettircen karşılık geliyosa söylemene bile gerek kalmayabilir :)

Kızlara asla o iki kelimeyi soolemeyeceksin!zaten soolersen savaşı baştan kaybedersin..Ama cok zor durumda kalırsan pat die soole gitsin,ne uurasıcann...

AMGTURK' Alıntı:
Soruya göre bir yanıt çakalım cevaba :D
Dobra dobra söylerim duygularımı
gel ulan buraya sana bişeyler diyeceğim derim ve ya arar gel lan şurda bekle beni
gelir sonra canım ben sana aşığım sende bana aynı duyguları hisediyormusun güzelim derim :D :D :D :D

diyosunnnn :p

bence olayı akışına bırakacaksın birşeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar kötü oluyor içinden geleni söylemek en iiiiisi karşı tarafda anlar zaten :D

biliorm kızla ilk konusmada heyecan çok olur ama RAHAT olacaksın
içinde geldiği gibi ama gevelemeden ona karşı hissettiklerini Açık açık söleyeceksin-bence-

kişiliğini,karakterini ve düşüncelerini anlat!onuda bu konularda dinle!uyuşursanız kendiliğinden olur!bu konularda uyum sağlayamazsanız öyle bir ilişkide yürümez!gereğide yok zaten.

LaZiSH' Alıntı:
biliorm kızla ilk konusmada heyecan çok olur ama RAHAT olacaksın
içinde geldiği gibi ama gevelemeden ona karşı hissettiklerini Açık açık söleyeceksin-bence-
aynenn katılıyomm arkadasımmm acık acıkkk solıyeceksınnn ben bı kız olarakk sahsenn bunu beklerımmm :p amaa erkeklerın bıraz daha yaratıcıı olmasıı lazımmm bencee cok klasık gelıoo bana artıkk cıkma teklıflerııı :goz:

En iyi yol gözlerdir. Gözlerin her şeyi ona söyleyebilir...

öncelikle iyice tanıman lazım. :D ben şahsen bunu tecrübe ettim ve öğrendim, seni hiç tanımayan ve senin de tanımadığın bir kıza kendini de öldürsen hiçbir şey olmuyor.

sonrasında arkadaşların dediği gibi iltifat edeceksin muhabbetlerde vs.. kızlar genelde bu konuda safça davranıyorlar. her dediğini sanki içinden gelerek söylemişsin gibi düşünüyor onlar. ha gerçekten aşıksan o daha da iyi içinden gelerek söylemişsindir çünkü. :D tabii ki yapmacıklığa gerek yok.

sonra zaten kendiliğinden gelişir. ama bilmiyorum bence açılma olayı olmalı. eğer kızdan vazgeçmek istiyorsan "benimle çıkarmısın(birebir aynısını)" diye sor. inanki kabul etmeyecektir. :D

benim kullandığım yöntem ise basit. şahsen yanına gidiyorum ve sana bir şey söylemem lazım diyorum geldiği yerde de patlatıyorum. ama genelde hoşlandığım kızlar benim çok iyi tanımadığım kızlar olduğu için kabul etmiyorlar. :D

benim bildiğim tek şey önce nabız yoklayacaksın sonra faaliyete geçeceksin ilk önce ondan hoşlandığını hissettireceksin ilgi alaka göstereceksin eve işe okula herneyse götürüp getireceksin öyleeeeeee ... armut piş ağzıma düş yok

i49873_oley.bmp

:) Cok Manyak Bir Soru Dayanamadim Cevap Vericem :)
Kıslar Varya Onlar Bir Melek Gibidir :)
Yalniz Biz Seytanlara Melekler Yakismas :) Haa olduda asikmi oldun ?
Valla en rahat nasil yaparsın biliyon mu :)
Direk hic bise olmamis gibi havadan sudan muhabbet eder gibi diceksinki
- merhaba leyla
- merhaba
-bak leylacim konuyu uzatmaya gerek yok
- ne konusundan bahsediyorsun serhat ?
- valla leyla ben sana asik oldum ama mühim bise degil yani
- ciddimi diyorsun
-yalan soyler gibi bir halim mi var ? ama dedigim gibi sen o kadar fazla önemseme
- tamam ama ben senin arkadasin degilmiydim nasil asik oldun arkadasina
- alla alla nerden bileyim usteleme dedim bu arada babana soyle seni rezervliyorum baskasina vermesin :):)
- tamam soylerim... şeyyyy aslina bakarsan bende senden cok etkilenmistim
- tamam dedimya uzatma hadi simdi sen isine git bende arkadaslarla takilcam
-tamam askim ben gidiyorum sen takil
-oldu hadi bye bye

Geri