Bir kıza onu sevdiğini sölemen için nsl bir yöntem kullanırdın????

gel gündüzle gece olalım
gel gökyüzünde yıldız olalım

SENİNLE MUTLU YARINLARA KOŞALIM

İŞTEE BÖYLEE BİRŞEY
:D

:p

beyler kendizin olun yeter :) çok düşünmenın anlamı yok. yapmacık olmayın, tabı bayanlarda aynı sekılde..

bak çok güsel bi taktikdir....ama beyler gerçekten seviosanız yapın benim takdiğimi anlamsız lüzumsuz kızlar için kullanmayın.....

önce telefonuna mesaj atıosunuz.....hiç bişey olmamış gibi......

TATSIZ......

sonra

RENKSİZ.......

sonra

ANLAMSIZ......

(bu arada kız kuduruyo yaaaaa ne diyosun salihhhh offff yaa ne demek bu gibi)

sonra

hayat diyorum yaa hayat.......

tatsız,renksiz,anlamsız.............

SENSİZ..............................................................................

diosunuz ve offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff karizmaya baaaaaaaaaak.....

:hhman: bak çok güsel bi taktikdir....ama beyler gerçekten seviosanız yapın benim takdiğimi anlamsız lüzumsuz kızlar için kullanmayın.....

önce telefonuna mesaj atıosunuz.....hiç bişey olmamış gibi......

TATSIZ......

sonra

RENKSİZ.......

sonra

ANLAMSIZ......

(bu arada kız kuduruyo yaaaaa ne diyosun salihhhh offff yaa ne demek bu gibi)

sonra

hayat diyorum yaa hayat.......

tatsız,renksiz,anlamsız.............

SENSİZ..............................................................................

diosunuz ve offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff karizmaya baaaaaaaaaak.....

ben bugün yine arıcam,
ilk defa telefonu kullanıcam [msjlar hariç]
olmayacağı var biliorm ve olmayacak
dürüst olmak en iisi ama bazen dürüstlükte yetmio

"Şurda ni yazıosa Aslında O":(

kız pas veriyorsa birşey yaparım pas yoksa uğraşmam ... ayrıca pas verdikden sonra gider yüzüne derim

react0r' Alıntı:
Bence zamanla gerçekleşecek olan birşey sevgi
birini gördün gidip "Seni Seviyorum" demek kendini kandırmaktır sadece
zaman geçer öyle şeyler yaşarsın ki pişman olursun
onun için gelecekte pişmanlık yaşamamak için
yogurdu üfleyerek yemek lazım
Sevgi bence iki insanın birbirleri için üzülebilmesi ve sadece boş zamanlarında değil
her anında karşısındakini düşünebilmesidir

COK İİ YA!
HAKKATEN İYİ YAZMISSIN Kİ HELAL :)

σ∂ууѕєυѕ' Alıntı:
Kızlara asla o iki kelimeyi soolemeyeceksin!zaten soolersen savaşı baştan kaybedersin..Ama cok zor durumda kalırsan pat die soole gitsin,ne uurasıcann...

çözmüşsün olayı tebrikler

en güseli aşkım olurmusun? de bence.şimdiye kadar duyduğum en nazik teklif etme yollarından biri ...

en güzeli aşkınızı kalbinize gömün oturun oturduğunuz yerde eninde sonunda acı çekeceksiniz nasıl olsa

ben bir cogunuza katılıyorum yogurtu üflerek yiyeceksin vede birinden hoşlanıyorsan başta ona hissettirceksin ondan sonra söle bi bakcaksın karşılık veriyormu sana karsı ondada bişeyler varmı diye eger biraz birsey varsa korkmayacaksın atack üstüne atak yapcaksın iltifatlar birbirini izleyecek arada bir moralsiz numarası sert erkek taklidi falan yapcan en uygun fırsattada plansız programsız içinden gelen sese kulak verceksin kızın ne diyecegini düşünmeden kafana buyruk olcaksın birazda son kısmada kıza süre verir tarzda biriki kibar kelime yerleştirdinmi tamamdır
bilmem dogrumu sizce ama bana göre bölrdir denenmiş test edilmiş bir yöntemdir bizzat benim tarafımdan hehe

+yaw nermin sana bişe sölicem
-söle canım
+nese boşwer yaaa
-sölermisin ySf
+yok nermin boşwer..arkadaşlımızın bozulmasından korkuorum(bomba burda patlar söle söle derse demek oda senden hoşlanıordur)
-söle yaa sölee
+sanırım ben senden hoşlanıorum nermin
-benden senden hoslanıodum ama söliyemiodum ySf(mutlu sonla bitirelim bare):p

begüm' Alıntı:
en güseli aşkım olurmusun? de bence.şimdiye kadar duyduğum en nazik teklif etme yollarından biri ...

AŞKIM OLURMUSUN:utan

bencede hıssettırmek soylemekten guzeldır zaten hıssedınce yanı anlayınca o senı sıkıstıracaktır ıtıraf etmen ıcın en azından davranısları ıle bellı edecektır. zaten hıssettıgınde ters tepkı verırse en azından resıl olmadan atlatmıs olursun olayı.

ya kıs sana az çok yüz weriosa aşkım olurmusun de olsun bitsin..hem hyr derse boşuna o kızla wakit kaybetmemiş olursun hem konuyu uzatırsan daha çok bağlanırsın... gamsız olcaksnn ...

Bilirsiniz ki kardelen çiçekleri karların altından bütün gururu, cesareti ile çıkarak açan bir çiçektir. Bende bir kış mevsiminde kardelen çiçeğindeki gurur ve cesareti kendimde toplayıp, elime de bir kardelen çiçeği alıp giderdim yanına ...

"Hani kardelen çiçeği göğe uzanıpta çıkarırya gövdesini karın altından... Zemheri yüreğim derki, yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa, kış günü aşık olma... "

ne güsel döktürmüşsün ya helal olsun...

benim ki kendisi soyledi beni sevdigini biliyorum diye
sonra da olmaz dedi :(:(

yavas ol derim umutlanma fazla her ne olursa olsun sonra sana umut vermedim der oldugun yerde kalirsin bunlari diyom cunku bunlar bi kac ay once basima geldi...:(

Ben çıkmaya başladıktan 5-6 ay sonra söylerim eğer öyle hissediyorsam...Onun dışında iltifat ederim tatlısın güzelsin filan o da öyle düşünüyorsam...

Geri