Bir kadına bir erkek nasıl yaklaşmalıdır???

ahmet12_12

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sizden soğumuş sizi görünce hiç memnun olmayan bir kadınla aranızı nasıl düzeltirsiniz nasıl onunla kısa bir süre içerisinde dost olursunuz yardım edermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla...

valla tecrübeme dayanarak derimki hiç ugraşma,kadınlar kin tutarlar , yapılan herhangi birşeyi kolay kolay unutmazlar. hadi bir yolunu buldun aranız düzeldi ama imkanı yok eskisi gibi olmaz.

Hiç sallama kardeşim veya bırak sallamıyormuş gibi görün.
Ama yakın arkadaşlarıyla aranı çok iyi yap, kanka ol hatta.
Ona bugünlerin ne kadar boşa geçmiş olduğunu hissettirirsin vakti gelince.
O yüzden yakın arkadaşlarına çalış, onlar nasılolsa senin yerine çalışacaklardır.
Kendi aralarında sohbet ederlerken, arkadaşlarından seni kendi tanıdığı gibi biri olmadığını dinleyecek ve düşünecektir.

bırak kadınların hepsi aynı yaklaşıp ne yapacan yüz verme o zaten bişey hissediyosa paşa paşa gelir yanına

haklısınız valla hepiniz söyledikleri çok mantıklı ama kız manyak olunca ters düşüyo :D

rintintin kardeşime katılıyorum.gerçekten çok haklı buluyorum.

ahmet12_12' Alıntı:
Arkadaşlar sizden soğumuş sizi görünce hiç memnun olmayan bir kadınla aranızı nasıl düzeltirsiniz nasıl onunla kısa bir süre içerisinde dost olursunuz yardım edermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılarımla...

eskisi gibi olmaz... ki bence barıssan bile onsuzken daha mutluymus gibi gözük

yaa serbest ol kendi dalgana bak kafana takma kesinlikle yolunu bulursun hayatta ...saygılar

Geri