Bir Kiza ^^benimle çikarmisin ^^dediğinizde Alacağiniz 14 Cevap

rahat_rahat' Alıntı:
ayy merak ettim şimdi kız arkadaslık teklifini nasıl geri cevirdi yani ne dedi ?
aslında anlamı ne idi demek istediginin :)
:)
sadece arkadaş olabiliriz dedi yarın bakalım ne olcak bende merak ediyorum haberleri sölerim burda hayırlı akşamlar herkese :p

pfff pfff pfff reddedilmeyi hiç bi zaman kabul edemem o yüzden hiç bi zaman teklifi yapan ben olmam

karizma_5' Alıntı:
arkadaşlar
kızlar nazlıdır,
kapris yapmayı severler,
eğer bir kere dizginleri kaptırırsan vay haline
peşinde koşmaya mahkumsun
en güzel taktik
kızlara karşı biraz vurdum duymaz
ilgisiz olacaksın
inanın
eğer sizden hoşlanıyorsa
peşinizde koşturur
35 yaş tecrübesi konuşuyor,
hasavri dostum moralini bozma,
kız üzülsün senin gibi birini kaybetti diye
eğer dertleşmek istersen msn açık

EYVALLAH KARDEŞİM SAĞOLSASIN

hehehehe koptum hepsi süper olmuş...:)

BeeTLjuicE' Alıntı:
"çıkanlar ne yapıyorsa yapalım ama çıkmayalım"bir kız size bunu dedi ne yapmak lazım... (fesat olmayalım)

ÇOK RAHAT BI KIZ O ZAMAN ...BAŞIMA GELDİ BÖLE ŞEYLER AMA BENIM KI FESAT ŞEYLER......

bana bak kızz söyletme simdi bana sana benimle cıkarmısın diyenleri nasıl tersledigini :) muhahha valla cocuklar sırf verdigin cevapları anlayabilmek için 1 hafta düşünüyorlardı böyle bi sözlük yapman yardımcı olur artık herhalde :)

SQULACHİ' Alıntı:
Benimle çıkarmısın'ın anlamını hala çözmüş deilim yabancı ülkelerde bu yemeğe davet şeklinde oluyor ama türkiyede tutturmuşuz bir çıkma hadisesi bunun üstünde oynayıp duruyoruz Nedir kardeşim çıkmak biz bi yere çıkmıyoruz sevgiliyiz bea :)
( bugün bir kıza ''arkadaşlık'' teklif ettim moralim bozuk o yüzden yazdım bu kdr :p )

kız ne dedi kabul etmedi mi squ :D

zuhahahaha emeeeene sağlık muhahahaha:):)

yazan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim genel de erkekler yazdı kızlar bunları diyen bizleriz .

nere cıkıyoruz ya cıkmak bana cok anlamsız bir cumle geliyor.

13- Evet, kabul ediyorum...

(Dürüst bir bayan)

14- Hayır, kabul etmiyorum.

(Dürüst bir bayan daha)

Bu ikisi her şeyi nalatıyor. Falla dürüst olsunlar sonra ne isterlerse istesinler..

Ben bu yasıma kadar 1 kere bıle etmedımkı hep karsı taraftan bekledım

yalnız bu sekılde cok kız kaybettım :(

seni yeterince tanımuıyorum cok sacma bir cevap zaten tanısmak için arkadalık teklif ediyoruz :D

Geri