Bir maruzatım olacaktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Konuyu sadece birkaç dostumun ilgisini çekmesi ve bana danışmaları üzerine açma gereği
duydum.. Anlayamadığım bir konu insanları geçmişiyle bu sitede çok yargıladık.. ama arkasından http://www.hackhell.com/showthread.php?t=451125 bu başlık ve başlıktaki kişinin uploader olması.. Yanlış anlamayın yaptıklarınızı sorgulamıyorum ama.. Daha doğru birisi gelse olmazmıydı acaba?

ßu arkadaşın nasıl uploader olduğu daha ßilinmiyor abi. Kimisi rastgele diyor.Kimisinin hiçbir fikri yok.ßu arkadaşın uploader olması tartışıldı ßundan önce, ve hala ßi açıklama yapan kişi göremiyorum.

Sitede üyelerin ardından hayvan veya anenevi gereç diyenler modsa bu arkadşın uploaderlığını yadırgamadım :sigara:

Sonuçta uploader olmak için belirli bir konu sayısında upload yapmak yeterli ama modların insanlara nasıl falan davranıldığına da bakıyor ;)

başka mesaj atmak istemedim hadin selametle.

şuan bahsettiğim konu farklı bozkurt.. ama sonra o konuyu da tartışabiliriz..

AMAN BU KONUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYIN TÖBE TÖBEE
ZATEN BAŞKA İŞİNİZMİ VAR İŞİNSE DEDİ KODUU PEHHHHHH

Bahsetiğin Konuysa Neden Adult Mşifre Bölüğmü Temiz Deyil Yada Hangi Modorötör Var Orda Kimse Ilgilenen Yokk Diyorsunn Ama Beni Eleştirmeyin Derimmm

AMAN BU KONUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYIN TÖBE TÖBEE
ZATEN BAŞKA İŞİNİZMİ VAR İŞİNSE DEDİ KODUU PEHHHHHH

Bahsetiğin Konuysa Neden Adult Mşifre Bölüğmü Temiz Deyil Yada Hangi Modorötör Var Orda Kimse Ilgilenen Yokk Diyorsunn Ama Beni Eleştirmeyin Derimmm

bahsettiğim konuyla alakasını daha çözememişsin..
insanlar fikirlerini beyan etmekte özgürdür ne o zoruna mı gitti acaba?
son cümleni gerçekten anlayamadım :S

demekki senin zoruna gitmiş bi kaç şeyy ondan dolayıı ötme bülbül gibibi

LünaPark Team'e aLınrken yanLışLıkLa aLınmış hut'a.
Yakın zamanda düzeLtiLcekmiş bu hata merak etmeyin ;)

Konu kapanmıştır.

Konuyla ilgili gerekli açıklamayı zaten yapmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri