bir soru ?? ama cevabını bilen soylesin cunku bende bilmiyorum :)

snejinka*

New member
Reaction score
0
evet çevremde bu sorunun cevabını bilen cıkmadı _ ama boyle birşey varmış gertçekten belki bileniniz vardır
kadınların her gün erkeklerin ise yılda bir kere yaptığı şey nedir ?

alışveriş olabilir mi acaba

soru yanlış erkeklerin yılda değil hayatında bir defa yaptığı şey nedir..?? etek gıymek .. sunnet olurken giyiyoruzda o bakımdan......!

hmm gusel yaklasım ama etek giyen iskoç erkekleri var ben yılda bir kere diye hatırlıyorum bide

dostum ben cevabı biliyorum... dershanede Türkçe hocamız sormuştu:
"kadı'nın her gün..." kesme işaretine dikkat! yani kadın değil KADI... şu anki hakimler gibi, sorunun cevabı ise vergi ile ilgili bir şey ben de tam hatırlamıyorum... ama yazım şaşırtmacası olduğunu biliyorum...

konuya boyle de yaklasabiliriz
kadinlar hergun sutyen takar erkekler ise omulerinde sadece bikere sunnet olur...
...

:hhman:

TheNightVision' Alıntı:
soru yanlış erkeklerin yılda değil hayatında bir defa yaptığı şey nedir..?? etek gıymek .. sunnet olurken giyiyoruzda o bakımdan......!

:eek: :hhman:

evet bilen cıkmamıs ama__ kadı_ olabilir sanırım oda unutmus ne oldugunu :)

onslaught' Alıntı:
dostum ben cevabı biliyorum... dershanede Türkçe hocamız sormuştu:
"kadı'nın her gün..." kesme işaretine dikkat! yani kadın değil KADI... şu anki hakimler gibi, sorunun cevabı ise vergi ile ilgili bir şey ben de tam hatırlamıyorum... ama yazım şaşırtmacası olduğunu biliyorum...

bende buna benzer bısey hatırlıyorum dogrusu yanı soru sankı bıraz daha degısıktı bıraz aratayım bulunca haber verırım:)

Geri