Bir tepkide siz koyun... Yeter Artık!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mİllİ Kampanyaya Nasil Katilicaksiniz ?

Millet kahramanlarının yanında. Siz de katılın. "Bende varım" deyin. İşte katılım için SMS ve banka hesap numaraları. BAĞIŞ İÇİN:

Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5610'ya mesaj gönderin.

Vodafone kullanıcıları, 5 YTL bağış için, DESTEK yazarak, 5630'da mesaj gönderin.

BANKA İLE BAĞIŞ İÇİN HESAP NUMARALARI:

ZİRAAT BANKASI - İSTANBUL ŞUBESİ
YTL Hesabı 343434 - 5001
DOLAR Hesabı 343434 - 5002
EURO Hesabı 343434 - 5003

İŞ BANKASI - BEYOĞLU ŞUBESİ
( ŞUBE KODU: 1011 )
YTL Hesabı 171 65 83
Euro Hesabı 332 11 70

GARANTİ BANKASI - YENİBOSNA ÇARŞI ŞUBESİ
( ŞUBE KODU: 531 )YTL Hesabı 668 97 98

YAPI KREDİ BANKASI - MERKEZ ŞUBE
YTL Hesabı 2013 2013

FİNANSBANK – GÜNEŞLİ ÇARŞI ŞUBESİ
YTL Hesabı 165 806 86
EURO Hesabı 165 806 88

TELEFON : 0 212 599 82 86

Herkes kendi imkanı ölçüsünde yardımda bulunmalı diye düşünüyorum...ben sms olarak yardımda bulunabildim...Haydi arkadaşlar daha ne bekliyorsunuz..kökü kazınazak bunların...bir yardım da senden olsun...​

Töröre yardım ve yataklık edenlerin (Allah) belalarını versin bu insanlar içimizde bazı sanaççılarda var arkadaşlar siz onları tahmin edin kasetlerini almayın şarkılarını dinlemeyin. Anldınız siz onları...????

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM :clap:clap:clap

BU MESAJINI SENİNDE SÖYLEMİŞ OLDUĞUN TÜM ADRESLERE VE ARKADAŞLARIMA GÖNDERDİM...:victory

BU PAHA BİÇİLMEZ CENNET VATANI BİZE EMANET EDENLERİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYACAĞIZ HİÇBİR ZAMAN...!!!:victory:victory

ŞUNU HERKES BİLMELİDİR Kİ ; BU VATANI BÖLMEYE ÇALIŞAN 3-5 BİN ÇAPULCU O.Ç VARSA, O ŞEREFSİZ VATAN HAİNLERİNE DÜNYAYI DAR EDECEK MİLYONLARCA MEHMET MEVCUTTUR BU MİLLETİN BAĞRINDA....!!​

http://69.39.226.234/tr/ pkk sitesi biri şu siteyi çökertsin we türk bakrağı koysun allah aşkına bu pkk sitesi bunu çökertip türk bayrağı koyun nolar böle yapabilecek bi hackerımız warsa lütfen diyorum

Terörede..Terörü besleyene de lanetler olsun!

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerinede sabır diliyorum..

Bekleyin beni abilerim.. Bende yanınıza geliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri