Bir web sitesini nasıl yaparsınız?

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Microsoft En Değerli Profesyonel unvanına sahip Jim Buyens, amatör Web sitesi geliştiricilere yol gösteriyor. Şu ana kadar birkaç web sitesi oluşturmuş, ama kullandığınız araçları yetersiz bulmuşsanız, Jim Buyens'ın bu kitabı size yardımcı olacaktır.

3108_web.jpg

Bir Web Sitesini Nasıl Yaparsınız? Microsoft Visual Web Developer 2005 Express Edition adlı kitap, Microsoft'un en güçlü teknolojilerinden ikisini, ASP.NET 2.0 ve Visual Studio 2005'i, Web sitesi oluşturmak isteyen herkesin erişimine sunuyor. Bu heyecan verici yazılım, yeniliklere meraklı, web sitesi hazırlamakla ilgilenen ama deneyimi olmayan kullanıcıların ASP.NET'e geçişi için başlangıç noktasını oluşturuyor.

Bir Web Sitesini Nasıl Yaparsınız'ın CD'sinde Visual Web Developer 2005 Express Edition yazılımı yer alıyor. Adım adım ilerleyen bölümler, CD'de bulunan yazılımve örnek web sitesi üzerinden takip edilen alıştırmalarla, web sitesi oluşturmak çok kolay hale geliyor.

Kitabın konularından bazıları ise şöyle; Microsoft Visual Web Developer 2005 Express Edition'a Giriş, ASP.NET 2.0 Programlama Modeline Giriş, Yeni Bir Web Sitesi Oluşturmak, Var Olan Bir Web Sitesini Açmak, Web Sitesini Kopyalamak, Web Sayfalarını Oluşturmak ve Değiştirmek, Ana Sayfaları Kullanarak Sayfaları Düzenlemek...

196 sayfalık "Bir Web Sitesini Nasıl Yaparsınız?" adlı kitap, KDV dahil 19 YTL fiyatla satılıyor.

mynet.com

bu bir tanıtım haberi zaten

196 sayfalık "Bir Web Sitesini Nasıl Yaparsınız?" adlı kitap, KDV dahil 19 YTL fiyatla satılıyor.

bölümünü görmedin galiba!..

Çok teşekkür ederim ... Ben bunu almak istiyorum fakat bunu nerede bulabilirim. İstanbul Avrupa Yakasında oturuyorum ... Bunu bulabileceğim bir kitapcı tarif edebilirmisin ?

metalica_17 arkadaşım bazı kitap dvd mmağzaları var örn D&R gibi böyle yerlerde bulabileceğini zannediyorum...

paylaşım için teşekkürler

tşkürler bilgi icin

Geri