bir zamanlar hepimiz boyleydik :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
yeni gordum msj hangileri ben yazdim bastan say 1-2-3-4 sonra biraz assa in bida say 1-2-3-4 ;)

Heheh yemezler pasaklı kelime oyunu yapmışsın ben 'yaptın' diye sormuşstum sen 'yazdım' demişsin :)

nightlord' Alıntı:
Heheh yemezler pasaklı kelime oyunu yapmışsın ben 'yaptın' diye sormuşstum sen 'yazdım' demişsin :)
yemek mi ki bu ben nasil yapim yazdim yapmadim ;)

ben react0run arkadaşıım onun sasyesinde girdim bu sitee ben de ilk zamanlar soruodum ona nasıl yıldızım olacak benim hiç yok sende çok war falan bekle diodu ben bekliodum olmuodu yine soruodum onabenim hiç yıldızım artmadı nasıl olur falan diyodu bi baktı ben de 0 mesaj ...:D

şu rep işini bende yapmıştım ilk girdiğimde elemanlar burada terazi yok diyince morardık tabiiii aynen

yeni üyelerden biri:Merhaba, ben geldim
eski üyelerden biri:Ee, ne yapalım ?
yeni üyelerden biri:Ama ben kızım ve çok güzelim
eski üyelerden biri:merhaba hackhelle hosgeldin,gel seni soyle bi forumu gezdiriyim

koptum yaaaaaaa ben buralara girmezdim hiç bundan sonda çıkmiiiiim bari bu bölümden

wala bende baska bi sitede rep flm warms...bı konuyu acıorm al sana rep flm dıolardı bıturlu soramamstm bu rep ne die...((:)sonradan ogrendm ama ınat sormamıstm kımseye bu ne die...(((:)

yeni üyelerden biri:benim ne zaman sizinki gibi yildizim olucak
eski üyelerden biri:msj sayina gore artar sayin yeni uye
yeni üyelerden biri:kac msj dan sonra artar acaba
eski üyelerden biriffff sabret biraz

BaK BU MESaJI İLK GELDİĞİMDE SaNA GÖNDERMİŞTİM.YUHaHAHAHaHa:):):)AMA DİĞERLERİ NAYIR NaYIR....

Geri