Biraz Dikkat ;)

X

O şimdi Asker
Reaction score
0
Arkadaşlar sitemizde sizlerle paylaşılan .exe uzantılı dosyaları hatta her dosyayı mutlaka güncel virüs programlarınla kontrol edip kullanınız...

Genellikle yeni userların tereciye tere satmaya çalışmalarından dolayı güvenmediğiniz kişilerden dosyaları alırken dikkatli olunuz...

Şüphelendiğiniz durumlarda bölüm modları ve smod lara bildiriniz...

Ve kimseyle user şifrenizi paylaşmayınız...

Cafelerde Hackhell a bağlanan arkadaşlar çıkış yap seçeneğiyle çıkış yapmayı unutmayınız...

Terli terli soğuk su içmeyiniz :mad:

iyi gezinmeler :cool:

hasta olmayın diye üstad

sizleri düşünüyoruz :)

hahhaha koptum hocam terli terli su içmeye valla bu hafta 4 tane trojenli başlık kapadım bizim bölümde bakalım neler olucakl .. :)

Sağol X düşüncelerin için bizde terli terli Çay içeriz...
Dikkatli olmak lazım.

Kim demi$ti ya içinden Deve ku$u yumurtası çıkabiLir diye :) evet çıkabiLir sakın sizde sucuk atmayın :p

gerçekten çıkış yapı tıklayın cafelerden giren kullanıcılar yoksa büyük problemler çıkabilir....

geçen konyadaydım birinin hh açık kalmış çıkış yapmamış (ismini hatırlamıom yaws çok düşündüm uyarıım die unutmuşum)yani ben o kişiye sınırsız ban attırabilirdim.allahtan bana dek geldi:cool:

ya bende diom nie hep hasta oluom die demekki terli terli su içmekten oluormuş:cool:terli terli sigara içsek bişey olurmu abi???:cool:

terli terli sigara içerseniz size yazık olur ...

pazartesi sınavın var ise güzelim peki burda ne işin var oturup çalışsana :)

eywallah x abi :d

eline saglık X guzel bir konuya deginmişsin

saol x
dosya paylasımı yapan userın msj sayısına bakmadan ındırmem
huyum degıl :D

daha 2 gün önce A R E S deep freze yi iptal etme verdi
son sürümünü

cafede oturum açtınmı ister çıkış yap ister reset al farketmez adam kaldırıp server ı kurar

şans felan kalmaz ortada:cool:

dikkatli olmaz lazım

uyarın için sağol üstad :cool:

saol x herkes bilgilensin degilmi

çok haklısın akılları sıra milleti keklicekler tşkr ettim

+ kalın giyinmeyide unutmayın mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır :)

Geri