Birbirinden Güzel Fıkralar

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Fare Olan Aslan

Aslan evlenirken fare düğünde çığlık çığlığa bağırarak aslanı kutluyormuş "Tebrik ederim kardeşim.. Şansın bol olsun kardeşim.."
Bu laubaliliğe sinirlenen düğüne davetli başka bir aslan gelip fareyi pençesinin arasına almış "Ne o ?." demiş, "Kimsin sen?.. Sadece bir faresin.. Aslan nasıl senin kardeşin oluyor bakayım?.."
"Yahu eskiden ben de aslandım.." demiş fare, "Vallahi.. Evlendik de böyle olduk..!":durdurun

İncil ve İnek

Dindar mı dindar kovboy dedelerinden ona miras kalan antik İncil’i kaybedince yaslara bürünmüş, ama birkaç gün sonra güttüğü ineklerden biri kovboyun İncil’ini dişlerinin arasına alarak getirmiş. Boynuzuyla da kovboyu dürtüp vermiş İncil’i ona. “Aman Tanrım” diye ayağa zıplamış kovboy. “M..Mucize bu” demiş.
“Ne mucizesi be” demiş inek, “Çayırda bulduk, üzerinde ismin yazıyordu getirdik işte, abartma.”:smile:

Araba Kullanmanın Zevki..

Araba kullanmasını seven iki arkadaş sohbet ederlerken “Ben en çok sevgilimle dağların arasındaki virajlı yollarda araba kullanırken zevk alıyorum...” demiş, “Ya sen?..”
Öteki “Ben..” diye cevap vermiş, “En çok kayınvalideyi şehirlerarası otobüs terminaline bırakırken mest oluyorum!..”:durdurun

Alaska'da Bar Borcu

Alaska’da -40 derecede bir kış gecesi, Joe barda içki içmekteymiş. “Epeydir borcun birikti Joe” demiş barmen.
“Özür dilerim” diye cevap vermiş Joe, “Bu aralar biraz sıkışığım da.”
Barmen “Önemli değil” demiş, “Ancak bir kâğıda adını, altına da borç miktarını yazıp şu duvara asacağım.”
Joe “Fakat arkadaşlarımın onu görmelerini istemem” diye telaşlanmış.
“Görmeyecekler” demiş barmen, “Borcunu ödeyene kadar kürk palton da tam onun üzerinde asılı olacak!”:smile:

Düğün Videosu..

“34 yıllık evliyim, düğün videomuzu tersten oynattıkça inanın mest oluyorum... En sevdiğim yer neresi mi?.. Karım nikah yüzüğünü parmağından çıkarıyor, nikah salonunda geri geri gidip kapıda bir arabaya binip caddelerde kaybolmuyor mu keyiften çıldırıyorum!..”:durdurun

Ted Ölünce Ne Yaptınız?..

Uzun zamandır birbirini görmeyen iki kadın sabah alışverişinde karşılaşmışlar, hoşbeşten sonra kadınlardan biri diğerine kocasının nasıl olduğunu sormuş. “Oh, Ted geçen hafta öldü..” demiş diğeri, “Bahçeden öğle yemeği için lahana sökerken bir kalp krizi geçirdi ve sebze bahçesinin ortasında gitti..” Kadın, “Aman Tanrım, bunu duyduğuma çok üzüldüm..” demiş, “Peki, sonra ne yaptınız?..”
Cevap gecikmemiş: “Ne yapalım?.. Hani o hazır çorbalar var ya, mecburen öğle yemeğini öyle geçiştirdik işte!..”:smile:

"İlgili" Garson

Kadın eşiyle beraber gittiği restoranda garsonun çok sık masalarına gelmesinden etkilenmiş, “Bir yudum şarap alıyorum hemen ilave ediyor, çatalı değiştiriyor, bıçağı değiştiriyor, peçete getiriyor, her saniye burada.. Kalkarken yüklü bir bahşiş verelim tatlım..” demiş kocasına.
“Mmm, farkındayım..” demiş kocası, “İlgisinin kesilmesini, başbaşa romantik bir yemek yememizi istiyorsan bluzunun ön düğmelerini kapat tatlım..”

:durdurun:smile::durdurun:smile:

Eline sağlık kardeşim.

Eline sağlık

eyw : ) eline sağlık

Geri