Biri vitamin ve biri vitamin kayıt ve üyelik

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0

Biri Vitamin Nedir?

BiRi VİTAMİN, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak, ilköğretim 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenleri için geliştirilmiş bir eğitim destek aracıdır. Eğitime destek veren diğer araçlardan farkı ise, internet üzerinden kullanılıyor olması.

BiRi VİTAMİN’in içinde öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden sesli konu anlatımları, canlandırmalar, deneyler ve interaktif etkinlikler bulunuyor. Böylece öğrenciler hem derslere daha çok ilgi gösteriyor ve eğlenerek öğrenmeye başlıyor, hem de evdeyken bilgisayar başında derslerini tekrar edebiliyor.

Matematik, fen ve teknoloji, Türkçe ve sosyal bilgiler derslerini içeren BiRi VİTAMİN öğrenciler için eğlenceli bir öğrenme yolu, öğrenci ve öğretmenlerin eğitimdeki yeni alternatifi…

Öğrenciler İçin BiRi VİTAMİN’in Faydaları

Öğrenciler evde derslerini zevkle tekrar ediyor, ödevlerine çalışıyor
Müfredat ile uyumlu olduğu için okula paralel konular içeriyor
Görsel ve işitsel anlatım tarzı ve 3 boyutlu canlandırmalar ile konular daha kolay anlaşılıyor
Kapsamlı işlenen ders konuları ile dersler daha iyi kavranıyor
Ek eğitim masraflarınızı en aza indiriyor, aile bütcesine katkı sağlıyor
Evde verimli ders çalışma ortamı ile aileler çocuklarıyla daha fazla vakit geçiriyor

BiRi VİTAMİN’i web üzerinden nasıl satın alabilirim?

“Hemen Kayıt Ol”a tıklayınca karşınıza çıkan sayfada yer alan Jetfatura Kullanıcı Adı ve Jetfatura Şifrenizi girerek “Devam”a tıklayın. Bir sonraki sayfada BiRi VİTAMİN paket çeşitleri arasından istediğinizi seçerek, aynı anda bir paket satın alabilirsiniz. Satın alma talebiniz 24 saat içerisinde işleme alınır. Dilerseniz satın aldığınız paket ile ilgili başvuru durumunu yine bu sayfadan takip edebilirsiniz.

BiRi VİTAMİN Paketleri

BiRi VİTAMİN Paketlerini aylık ya da yıllık abonelik şeklinde BiRi VİTAMİN paketlerinden birini seçerek satın alabilirsiniz.

Birden fazla çocuğunuz varsa, 2 ya da 3 kullanıcı lisanslı BiRi VİTAMİN Paketlerinden dilediğinizi seçerek, tek bir BiRi ADSL aboneliği ile onların da BiRi VİTAMİN’den faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

BiRi VİTAMİN Paketlerini aşağıdaki tabloda inceleyebilirsiniz;

BiRi VİTAMİN
Paketleri Aylık Yıllık
1 kullanıcı 5 TL / AY 36 TL / YIL
2 kullanıcı 9 TL / AY 63 TL / YIL
3 kullanıcı 13 TL / AY 90 TL / YIL

Fiyatlara KDV dahildir.

BiRi VİTAMİN’e yıllık üye olanların, BiRi VİTAMİN paketlerini ya da ADSL aboneliklerini iptal etmeleri durumunda ücret iadesi yapılmayacaktır.

BiRi VİTAMİN’e aylık üye olanlar, Temmuz ve Ağustos aylarında ücretsiz olarak kullanabilirler.

Biri VİTAMİN NASIL KULLANILIYOR

Öncelikle, BiRi VİTAMİN paketlerinden sizin için uygun olanını satın almalı ve siteye kayıt yaptırmalısınız.

1- Kayıt olmak için, web sitesindeki “Kayıt” linkine tıklayın.

2- Kayıt bölümünde ADSL Hizmet Numarası, ADSL Kullanıcı Adı ve ADSL Şifresini girin.

Not: ADSL Hizmet Numarası, ADSL faturasının sol üst köşesinde yer alan 18xxx ile başlayan numaradır. ADSL Hizmet Numarası, Kullanıcı Adı ve Şifresi’ni (216) 556 10 20 no’lu Yardımcı BiRi Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.

3- BiRi VİTAMİN’i kullanmasını istediğiniz kişileri eklemek için “Kullanıcı Ekle” linkine tıklayın. Satın aldığınız BiRi VİTAMİN paketi kaç kullanıcılık ise o kadar kişiyi kayıt ettirebilirsiniz.

Not: BiRi VİTAMİN paketine bütün kullanıcıları aynı anda kayıt ettirmeniz gerekmiyor. Dilediğiniz zaman, “Kullanıcı Yönetimi” linkine tıklayarak, diğer kullanıcılarınızı kayıt ettirebilirsiniz.

4- Bu kişilerin “TC Kimlik Numarası” ve “Doğum Tarihi” bilgilerini girin.

5- BiRi VİTAMİN sizi uygun mesajlarla yönlendirerek, gayet kolay ve hızlı bir şekilde kayıt aşamasını tamamlamanızı sağlayacaktır.

Not: Öğrenci veya öğretmen olarak kayıt yaptırıyorsanız, Milli Eğitim Bakanlığı’nın merkezi elektronik sistemlerine kayıtlı olmanız gerekmektedir.

kuzenime de aldık vitamini artık evde de kullanabiliyo teneffüslerde bakmaya çalışıyodu zavallım şimdi rahat oldu biri saolsun :clap

yıllık 36 ytl yani aslında hiçbişey diil çok da uygun ama hani 12 ayın 12sinde de kullanmicam kullanıcağım aylar alıyim diyosanız aylık da 5 ytl baya uygun geldi bana fiyatları

Geri