Biricik Aşkım ŞİRİNE'me

RomeoMAD' Alıntı:
ashauahauahauha tukurdugumu yalamam hadı opuyorum senı

... kılıbıgı cocugun olursa hanı bıde olmazya erkek falan olur oda senın degıl yengenın kabılıyetıyle olur.adını Murat koy :DD saygılar sevgıler eyw..(Benzınım yok ... paramda yok oturuom evde para ver bana)

olum gel yanıma verıyım sendede para yoksa kımsede olmaz :D:D

mutluluklar dılerım bır ömur boyu

kardeş destan yazmışsın ferhatla şirin mübarek
hepsini nasıl okuyam
allah bozmasın allah bir yastıkta kocatsın :)

dostum ömur boyu mutluluklar dilerim size... yalnız kullandığın yazıların sana ait olmadığını belirtirsen iyi olur.. zira bu yazıları yazanlara karşı saygısızlık olur...

izedebiyat sitesinden alınmış bu yazılar

Kalıcı sevgiler .. Ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum ..
Umarım her zaman mutlu olursunuz ..

Abi yine döktürmüşsün... =) Bize de Rabb'im sizi bir ömür boyu ayırmasın demek düşer... =)

Sevmek sevılmek.... Ahh Ahh... ALLAH herkese yasatsın bunları...bak duygulandım sımdı

SeNeM Aşkım Seni herseyden ÇooK seviyorum:aşk :aşk :aşk

sensiz gecen her sanıye bana ıskence gıbı gelır sensız her nefes alısım olum gıbıdır. senı unutursem eger:vur :vur o gun kıyamet gıbır....

Merak ediom walla Bu Maxi Daiyi 4 Sene Boyunca NasıL Cektin :) Göz Kırp :W

Hady oLym Yha Siz Ne Zaman EwLenceksiniz Sizi bekLiom walla :bggrin

Allah Mutlu Mesut etsin.. Yollarınız hiç ayrı olmasın. Başka ne diyim .. Gelmiyorki aklıma birşey.. 4 Yıl az bir süre 100 yıl değil 1000 yıl yanyana olmanız dileği ile ;)

Sevginiz hiç eksik olmasın..

canım ya bugün bakıyorum da sürprizlerle dolusun beni böyle alıştırma 40 yaşındada romantizme konu isterim ona göre
şaka bi yana koskoca 4 sene geçirmişiz vay be hiç beklemezdim kendimden böyle bişey kesin bana büyü yaptırdın sen
bu arada düğünü merak edenler eğer bi aksilik çıkmazsa ağustos sonu gibi olacak nikahı basacak yani tüm hackhell ailesi de davetli olacak
canım benim çok bekledik sabrettik ama inşallah herşey çok güzel olacak 2007 bizi birbirimize kavuşturacak seni herşeyden çok seviyorum yarim.

Oo dai doLdurmu$sun konuyu ;) Çok yakı$ıyosunuz kanka birbirinize.. Size yakı$anı yapın her zaman .

Gizli Ask Yasamak Out

ilani ASklar in :hhmanD

mevsimsizz' Alıntı:
dostum ömur boyu mutluluklar dilerim size... yalnız kullandığın yazıların sana ait olmadığını belirtirsen iyi olur.. zira bu yazıları yazanlara karşı saygısızlık olur...

izedebiyat sitesinden alınmış bu yazılar

yaptığın aydınlatma için teşekkürler kardeş bizde maximus u şair falan zannetmiştik bi ara gerçeği öğrenmiş olduk sağolasın bide sormadan edemicem sen buraya sadece bunu belirtmek içinmi üye oldun merak ettim de

allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar
dai çok uzadı bu iş bi ayar çekde düğünü yapalım bu yaz :biggrin

terteren' Alıntı:
yaptığın aydınlatma için teşekkürler kardeş bizde maximus u şair falan zannetmiştik bi ara gerçeği öğrenmiş olduk sağolasın bide sormadan edemicem sen buraya sadece bunu belirtmek içinmi üye oldun merak ettim de

allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar
dai çok uzadı bu iş bi ayar çekde düğünü yapalım bu yaz :biggrin

olum napalım ya durumları bılıyosun. napyon lem nerdesın bu hafta ugramadın ?:D

çok güsel şey sewmek sewilmek =)

Geri