Birini Unutmak

ykdc

New member
Reaction score
0
Coooooooook sevdiginiz (aşık oldugunuz ama karşılıksız)birini unutmak için napardınız:saskin

zaman alışmayı öğretir
unutmayı asla...

hakLı oLabiLirsin ama diger arkadaşLarında tavsiyesini alsam iyi olucak.yorum cok acımasızdı ama gerçektide aktug.yorumun için teşekkür ederim

bir kişiyi gerçekten kalbine aldıysan bir daha oradan çıkaramazsın. belki derinlere bir yere zamanla gömersin onu ama o hep oradadır, senin yanında, seninle...

zamana karşı direnen tek şey gerçek aşktır...

Çok basit.. HayaL Kurmazdım :) Dostum senin aşkın platonik aşk.. ve platonik aşklar SAdece Hayallerde gerçekleşir.. Büyürler ve kocaman olurlar.. Bak bu taktiğimi kimseye söylemem değerini bil .. Aman kimse duymasın :)))

by_ted' Alıntı:
Çok basit.. HayaL Kurmazdım :) Dostum senin aşkın platonik aşk.. ve platonik aşklar SAdece Hayallerde gerçekleşir.. Büyürler ve kocaman olurlar.. Bak bu taktiğimi kimseye söylemem değerini bil .. Aman kimse duymasın :)))

NE KADAR DA GÜZEL SÖYLEMİŞSİN YAA VALLA Bİ GARİP OLDUM .. ANLATTINI YAŞADIM İÇİNDİR.PLATONİK AŞKLARA KAPILMAYIN ARKADAŞLAR BENDEN SİZE TAWSİYE SONU HEP HÜSRAN UYKUSUZ GECELER..BİRDE LİSE AŞKINSAA OLAY BAMBAŞKAA YAAA

Geri