Biriyle Birlikteyken Birbaşkasina Deli Gibi Aşik Olursaniz Neyaparsiniz?

nestor

ARKEOLOG
Reaction score
0
arkadaşlar cevaplarınıza göre kendimi yönlendiricem saolun şimdiden:cool:

arkadasım belkıde aşık oldugunu sanıosun belkıde bı anlık bı heves olamzmı. hem cıktıgın kişiyle bi yasanmıslık var sonucta. ben böle bı duruma düşsem cıktıgım kız artık bana bişi ifade etmıyosa yüzüne sölerım baskasından hoslandıgımı ve dıger aşık olduguma yönelırım. eee artık bıraktıgım kız dövermı parcalarmı bilemem. kolay gele.:D

Arkadaşım bence kalbini ve beynin kimi istiyorsa onu seç yada ikisinide idare et en yakın en uyumlu hangisiyse onu seç ..........

Yanlış anlama ama kardeş sen biraz maymun iştahlılık yapmışsın kızlar hassastır sakın kırma .........

Biriyle birlikteysem onu seviyorumdur.2. kişiye hayatta yer olmaz kusura bamya.

Ciddi bir şekilde gerçekten sevip sevmediğimi düşünürüm ve gerçekten o yabancı kızı seviyosam şimdiki arkadaşımla oturur birlikte olamiyacağımızı izah ederim...

Tabii asla böle bii duruma düşmem o başkaa...Seviyosan ve bir birlikteliğin varsa şükretmesini bilmek de lazım....

Neyse kolay gelsin...

gelen gideni aratır diorum abi.....yaşadım...hımmm...birde..son pişmanlık gerçekten fayda etmiyo.tamam eskisi heyecan vermio belkim ama yeniside yutulmaz lokma haline gelbilio...bilmiom ya..istersen sen yinede kalbinin sesini dinle..

duyguyla mantık arasınd kaldım off yaa çok kötü bişi allah hiçbirinizin başına vermesin emi böyle şey sapıtıcam yaa:)

bir insan birini sewerqen başkasını sewemezqi....
eğer sewiorum diorsan pm me gel sana bişy dicem :p

Gєηco' Alıntı:
bir insan birini sewerqen başkasını sewemezqi....
eğer sewiorum diorsan pm me gel sana bişy dicem :p

abi biz burda aileyiz gizli saklı yok:) boşver pmi burdan konuşalım:)

simdi bn önce bi soru soriimde ??

sen şimdi yeni birine aşık oLmussun a yada işte hoşLanmıssın her neyshe ...

suan qi sewgiLine , birLikte oLduun insan karsı ne hisLer besLiosun suan ??

arfy' Alıntı:
simdi bn önce bi soru soriimde ??

sen şimdi yeni birine aşık oLmussun a yada işte hoşLanmıssın her neyshe ...

suan qi sewgiLine , birLikte oLduun insan karsı ne hisLer besLiosun suan ??

ya bikere benm için çok değerli bir insan herşeyden önce 2senedr brlikteyiz ama artık herşey alışkanlık oldu ve bu canmı sıkmaya başladı vede dier kız şaka gbi ama çocukluk aşkım yani kısaca bööle bi durum

eer suan birLikte oLduun insana bu kadar değer weriosan sadece herşey monoton geLdii için baskasına yönLeniosan Qachmayı diiL bişiLer yapmayı dene ...

misaL : madem sıQıLdın yeni bişiiLer yap... sewgiLinLe hiç yapmadıın bişiLer weya ne biLim birLikteyken yapmaktan hosLandıın seyLeri ... haraQet , heyecan getir iLişQinde ... diğer kıssda bıraQ cocuQLuQ asQın oLaraQ QaLshın ...

madem mutLu bi birLiQteLiin war bööLe şeyLer için risQe atma ... hatta bitirme ...

soora Qendin pishman oLurshun emin oL ...

not: tabii bunLar benim Qendime ait nacizane görüşhLErimdir ... :hhman:

kasmanın anlamı yok.kalbin ne diyosa onu dinliceksin.

kusura baqma ama sende kişiLik sorunu var sanırım.. biriyLe birLikteysen başkasını aşık oLunmaz.. ayrıLırsın sonra ne .. yersen yersin .. yukarıdaki yazıda bir aiLeyiz dediğin için bu kadar rahat yazıyorum ;)

İkisinide İdare Edeceksin Dostum.. BöLe Gözüküyoo :D

arkadasım bence kalbının goturdugu yere gıtmelısın cunku sua nakı bırlıktr oldugun kısıyle mutlu degılsen ve aklın da bı baskası oldugu surece ıkı tarafda acı ceker kalbını dınle sana en guzel cevabı o verecektır bızımkısı sadece bı nasıhat

eger birlikte oldugum kişiyi gercekten seviyorsam onunla olmaya devam ederim ama gelip gecici bir ilişki olarak bakıyorsam daldandala konarım

kimi seviyorsan ona git.. birlikte olduğundan sana hayır gelmez...bence yani...

Geri