birkaç ecnebi daha hacked

kardeş ilk tebrik benden olsun tebrikler yalnız caps lerde sorun var

hocam ne işe yarıyor bu dediklerinizz ben mesela hiç bişey anlamadım bu yaptıklarınız ne işe yarar bi açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler

valla bende anlamadım şimdi neden hacklendi bi anlatsan bilgimiz olur ben cahil kesimdenim hack falan bilmem

tebrikler eylemlerinizin devamını bekliorus:D

zonetr buranın kayıtları resmi değil arkadaşlar zone-h dan kayıt alınız

ok zonetryi sevmedim zaten başıboş gibi ilgilenen yok birde soranlar olmuş neden hackleniyor diye cevap veriim Türklere ve Müslümanlara uygulanan amerika ve avrupa merkezli politikaları eylem amacıyla hacklendi

ne işe yarıyo biri bunu anlatsa tam super olacak

wala elıne saalık tresh dostum:D:Dah bı de ben oorenebılsem su ısı benımde taktıım sıteler var!!!!arkadaslar bu hackleme ısını tresh yukarda acıkladı zaten turk ve muslamanlara karsı yurutulen ters polıtıkaları onlemek amacıyla hacklemıs!!!bu hackleme dedıklerı sıteyı cokertıolar anlamında yane sıte bı daa acılmıo:D

wala elıne saalık tresh dostum:D:Dah bı de ben oorenebılsem su ısı benımde taktıım sıteler var!!!!arkadaslar bu hackleme ısını tresh yukarda acıkladı zaten turk ve muslamanlara karsı yurutulen ters polıtıkaları onlemek amacıyla hacklemıs!!!bu hackleme dedıklerı sıteyı cokertıolar anlamında yane sıte bı daa acılmıo:D

helal kardeş hacke devam ecnebilere selam :biggrin :durdurun :biggrin :durdurun :sigara:

Geri