Birkaç sorunum var ama...

onurmx

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar;

1- Kategoriye tıkladığımda listelenen yazılarda resim gözükmüyor. Aynı şekilde arattırmada listelenen yazılarda da gözükmüyor.

2- Ana sayfada resim gözüküyor ancak resimin üzerine tıkladığımda sadece resim açılıyor yazıyı açmak için illa yazıya tıklamak gerekiyor.

3- Herhangi bir kategori ismini arama bölümüne girip aratıyorum o kategorideki yazıları listelemesi lazım ama yapmıyor.

4- Sağ menüde en altta meta bölümü var içinde (giriş, valid, XFN) felan var. Bunu nasıl kaldırabilirim. (Bileşenlere baktım zaten aktif değil meta)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

(Tema : Elegance-TR 1.1 kullanıyorum)

arkadaşım sorularını sırasıyla cevaplıyorum....

1- Kategoriye tıkladığımda listelenen yazılarda resim gözükmüyor. Aynı şekilde arattırmada listelenen yazılarda da gözükmüyor.
CVP: tema dosyanı aç... orada archive.php ve searchform.php gibi bir dosya olmalı... onları editle...

2- Ana sayfada resim gözüküyor ancak resimin üzerine tıkladığımda sadece resim açılıyor yazıyı açmak için illa yazıya tıklamak gerekiyor.
CVP: index.php yi aç... orayı incele a href kodu bul resime yüklenen onu kaldır...

3- Herhangi bir kategori ismini arama bölümüne girip aratıyorum o kategorideki yazıları listelemesi lazım ama yapmıyor.
CVP: arama sadece anahtar kelimeler ve başlıklarda yapılır. kategori araması yapılmaz...

4- Sağ menüde en altta meta bölümü var içinde (giriş, valid, XFN) felan var. Bunu nasıl kaldırabilirim. (Bileşenlere baktım zaten aktif değil meta)
CVP: sidebar.php yi aç orada linkleri görürsün ve sonra değiştir...

Geri