..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

Buarada Forum anasayfasına Son mesajlar sutunu eklenmıstır buda sanırım ıstenenler arasındaydı.

firefox ile ilgili tekrar bı kontrol yapıcam arkadaslar.

siteye daa yeni şimdi girdim eskisini bilmiyorum ama site güsel emeğine gecenlere teşekkürler;)

Olmak yada olmamak

SONUNDA OLDU

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Firefoxda oluyor sanırım dark birazdan birde explorer le denicem =)
Buda bi deneme mesajıdır...

Evet sadece firefoxda oluyor
cvp yazdıktan sonra aynen soyle oluyor
hata.jpg

aynı sorun bende de oluşuyor. özellikle msj yazarken..
hayırlı olsun diyelim hackhell in yeni yüzü:clap:clap

Bora Abi Üstteki Ana sayfa - Forum - Profiliniz Kısmını Forumda Ortalasak Diyorum Sanki Çok Sola Bitişik Duruyo...

bence reklamlar ve logo ana sayfa da olsun forumda görünmesin bakın böyle süper olur

4yjaku8.jpg

Reklamları görmek istemiyorsanız firefoxun bunla ilgili çok güzel eklentileri var ;)

Sanırım gazetecinin konuları tekrar yeni mesajlarda görünmeye başladı.

Ellerinize sağlık patron...Gayet güzel olmuş yeni tema....Teşekkür butonu da tam süper olmuş özellikle...Anında görüntüleniyor....Hayırlı olsun......

Bütün mesajları okumadım yazıldımı bilmiyorum;
bir konuya cevap yazdıktan sonra sayfa gelmiyor, küçük reklam banneri geliyor sadece,
birde bazı konularda sonmesaja git butonu böyle bir uyarı veriyor
"Bilgi yok: Konu
Eger normal ve gecerli bir Link izlediginizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin."

Tema güzel olmuş elinize sağlık

yazılar şimdi çok daha iyi olmuş. bazı sıkıntılar giderilmiş. evet gitgide mükemmelleşiyor.

edit: hızlı cevapla kısmı düzeltilmiş. teşekkürler.

Gerçekten enfes oldu site. Yalnız bişi demeden edemicem, bu başlığa birisi olumsuz yönde yani - puan vermiş. Daha ne istersiniz be. O eleman kimse ... ... ... ... !!!

Geri