..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yapanlar nası yapıyo bunu ya anlatmıyolar anlatsalar

Models/player/leet/leet.mdl Hatası

Merhaba arkadaşlar hackhell servırına girdiğimde ve çoğu servırda Models/player/leet/leet.mdl hatasını veriyor ve servıra girmiyor bu hatayı nasıl düzeltcez cs oynuyamıyorum yahu :( yardımcı olun Cs ci kardeşinize :)

bahsi geçen kLasördeki skin zarar görmüş oLabiLir..oyunu tekrardan üzerine kurarak bu dosyaLarı yeniLebiLirsin..
bir de bu probLem serverLarın bazıLarında skinLere ekstra ekLentiLer yükLeniyor bu yüzden de oyunLarın bazı versiyonLarında bu sorun çıkabiLiyor...

sana tavsiye oyunu siLmeden tekrardan yükLe...

S.a arkadaşlar ;

iLk önce aşağıda verdiğim linkten sXe 6.2 (server için) indirin.

DoWNLoaD LiNKi ---> Windows İçin

İndirdiğiniz dosyada sXe server'a nasıl kurulacağı vardir.

eMeĞe SaYGi :durdurun :durdurun :biggrin :biggrin

teşekkürler ama hiç birini kullanmadanda gayet güzel oynayabiliyorum tek yazdıgım sv_aım gl_dump

Ping Havalarda UcuyoR

Beyler lütfen yardım evinde pc ve int var ama cs oynamak için cafeye gidiyorum nedenmi pcye yeni format attım pc cok güzel hızlı kasma fln yok ama csye girdiğimde aynı olay değişiyor cs cok kasiyor ping havalarda ucuyor menüler havas açılıyor

V23 patch var
Sevice pack 2
Inte pentıum 4Cpu 3.00 GHz
512 ram

daha ne olsun neden bole yapıyor Counter

Arkadaşım beni bildiğim pc çok çok kötü olmadığı sürece ping'i etkilemez bence internet bağlantın yavaş yada kablosuz modemse şifresimi varmı kontrol et bide evde aynı anda download eden yani interneti kasan biri olmaması lazım bunları bi dene arkadaşım :)

Ping PC özelliklerine bağlı değil diye biliyorum direk ADSL Bant genişliğine bağlı download yaparken falan girersen ping'in 1000 i bulur ve direk atılırsın tabi

CS Server Lütfen Yardım Edin.

Arkadaşlar kendi server'imda birisini banladığımda, banlanan kişi anında tekrar server'a giriyor... Niye böyle oluyor lütfen yardım edin...

Şimdi den TeşekkkürleR...

eğer bu bir kaç kişide oLuyorsa sanırım bu kişiLir ip değiştirebiLen programLar kuLLanıyor oLabiLirLer yani küfür ederLer ban yerLer ip değiştirip yeniden oyuna giren tipLerse normaLdir...ama bir kaç kişinin dışında herkeste böyLe bir sorun yaşanıLıyorsa amx mod da sorun oLabiLir..ekLentiyi sorunsuzca kuLLanan birinden edinmeyi dene...

arkadaşım sen amx_ban Player die banlarsan girerler
Fakat amx_banmenu yaz karşına liste çıkar Buradan Yaparsan kolay kolay giremez

KoRoGLu* ve Fуσηв Teşekkürler. KoRoGLu* Dediğini deniyeceğim. Fуσηв Bu bi kişide olmuyor herkezde :S

-----------------------

-------------------------------------------------------------

Acil Yardım

Byler 1.6 da silah almak için b ye bastığımda yazı ile silah isimleri çıkıo resimli deil yani nası düzeltebilirm :S:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri