..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs 1.5 Online Oynama !!!

Arkadaşlar ben cs 1.5 serwerde online nasıl oynanır onu arıyorum sxe 6.3 ve chating death ta yüklü tiklom serwere 10 saniye duruncva bağlanılamadı dior yarım plss :vur

Cs 1.5 Yardımmmm

arkadaşlar lütfen yardım edin cs 1.5 e göre Socl yani cfg koruması ve 3d koruması ve küfür koruması arıyorum lütfen yardım edinn plsss

tamamdır hallettım arkadşlar
bu hata msjını alan arkadaşlara tek tafsiyem hamaçhi"den ip alın
sagolun cwplarınız için

ilk önce sxe 6.3 ü indir ve daha sonra çalıştır çalıştırdıktan sonra simge durumuna küçült ve cs ye gir.ardından play cs>Play online>Add ip ten ip i ekle intten bulabilirisn ip adresini sonra add ip e ipi yaz ve add(ekle)de daha sonra refresh çek 10 saniye bekliiyon.daha sonra server full değilse gir oyuna oyna !olmazsa oyunda bir problem vardır sil yeniden yükle umarım açık ve anlaşılır olmuştur teşekkürler!

:) WebMod v1.3 die bişey aslında yok . Adamlar kendileri webmodun yazıldıgı dilin aynısıyla bir panel yazmışlar ve bunun adını webmod v1.3 koymuşlar :) Ben de bunu çok aradım ve bulamadım :D

evet haklısın aynen öyle işte belki bir yerde yayımlamışlardır diye düşündüm.Herneyse peki webmodtaki bu acıgın fixlenmiş sürümü warmı yada nasıl fixleyebilrim ?

Server Kurmak Hakkında Yardım

Olabilecek herşeyi koydum artık Halledersiniz xD

Flood olcak belki ama yardım edin bi yha :(

Ya Bi cevap vermediniz Alacağınız Olsun...

noolurr yardımmm

arkadaşlar nooolur yardım edin ben arkadaşım ile internetten nsl cs 1.6 oynarım nnoolur yardım hamachi filan war ama yapamadım noolur yardım edin

counter 1.6 yardim

selam arkadaslar, counter striki ekledim, oyunuyorumda fakat yazilar apuk supuk cikiyor. yani yazilanlari okunmuyor. tab tusuna basiyorum en azindan kim var kim yok bakiyim diyorum ordada yazilar bozuk, silahlarin adi bozuk felan. bunu nasil onara bilirim :) simdiden yardim eden herkeze tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri