..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu yanlış yerde..

taşındı..

Openql

Ayarlardan Openglyi sectigimde ana sayfaya donup hata veriyor ama 3d yaptıgımda vermiyor yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden tskler.patc v28 var suan.

Yukledım Fakat Aynı sorun Ortaya cıkıyor ne yapmam lazım :S Video mode change failure: the specified video mode is not supported.the game will now run is software mode.Yazısı cıkıyor softvware harici sadece 3dyi secebiliyorum :S Ayrıca v23ü İndirdim 100 tane server varsa 98 tanesınde cd key diyor onun icin forumda bi bolum vardı indirdim fakat işe yaramadı.

format sonrasında yükLemiş oLduğun ekran kartı sürücüsü günceL oLmayabilir
ekran kartının sitesine girip driverı günceLLemeyi dene
sende oLuşan hata ekran kartının opengL yi destekLemediğine dair bir hata..
ekran kartına ait en son driveri yükLedikten sonra opengL ye geçmeyi dene

Fуσηв;3544521' Alıntı:
format sonrasında yükLemiş oLduğun ekran kartı sürücüsü günceL oLmayabilir
ekran kartının sitesine girip driverı günceLLemeyi dene
sende oLuşan hata ekran kartının opengL yi destekLemediğine dair bir hata..
ekran kartına ait en son driveri yükLedikten sonra opengL ye geçmeyi dene

Dedigin Gibi Yaptım Ve Oldu Çok Teşekkür Ederim Yardımların Dolayı.

Sxe 6-9 Açılmıyor.

Arkadaşlar Servera Girmek İçin Sxe ye Tıklıyorum Ama Açılmıyor..Bir Yardım Ederseniz Sevinirim..

sXe ye tıkladığın zaman hata raporu geliyor ise gönderme de ikinciye tıkla açılır bende de öle oluyor sanırım herkesde öle oluyor.

6.9 un geneL sorunu bu... işLetim sistemine kodLamada uyduramamısLar... sorun bundan kaynaklanıyor ;) win güncellemelerini tam yaparsanız bu hatayı aLmassınız... şahinin dediği gibi 2. denemede acılıyor... bu sorun geneLde xp de oluyor.. vista da %10...

aga hata raporu verıo sonra gonderme dıom yenıden tıklıom acılıo yada arka arkaay SXE ye tıkla 6 kere FALAN

Patch v26 :S

v26 Yı yukledım ve oyuan girdimde chat bolumundeki konusmalar gorulmuyor sadece adminlerin yazışmaları gozukuyor v23 yukledıgımde ise cd key sorunu ortaya cıktı şimdi ne yapmam gerekiyor ???

oyunu pc den tamamen kaLdır
program files da cs ye ait kLasör bırakma
sonra sabit konuLar arasında 4 parçadan oLuşan cs yi indir
sadece kur
üzerine pacth faLan yükLeme

patch v26 yı büyük ihtimalle kurucağın dizini seçmiyorsun belgelerime veya başka bi yere kuruyor olabilir.v26 yı kurarken valve klasörünü seçmen gerekiyor..

ÇıLdıracam Server kuruLumunda Hata [ ResimLi ]

ArkadaşLar forumda gösterildiği gibi harfi harfine yaptım kurulumu fakat en sonunda şöyle bir hata ile karşılaştım.
Bu hatanın nedenini ve çözümünü bilen varmıdır acaba ? Şimdiden teşekkürler ;)

Resmi GöremeyenLer : http://www.resimupload.com/ds427246317_erme.html

Server Kurdum FaKat 6 Kişide Ping 1000Lere FırLıyoR.

Arkadaşlar sıkı çabalar sonucu serveri kurdum..Fakat 6kişiyi geçince ping 1000lere fırlıyor bunu engellemenin bi yolu varmı en azından 12 kişi kaldırsın yani..Bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara bende server kurma konusu her türlü yardımı yapmaya hazırım ;)

Bende Server Kurdum 16 ki$iLik ama ßaqLantım 4096 Pinglerde bi sorun yok.Yani ßaqLantın yetersiz =). :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri