..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs1.6 Warcraft server sorunu

Selam arkadaslar ben ewde botlarla 1.6'da varcraft olarak oynamak ıstıyorum bunu nasıl yaapabılırım ılgınız ıcın sımdıden tsk ederım

o hatayı bende coq aldım ama qendiliqinden duzeldi

Cs 1.6 Server Eklentileri Lazım !

Bu eklentileri bana verebilcek biri varmı çok lazımda hepsi olması şart değil olduğu kadar

Yüksek ping kick: oyunda pingi 100 den fazla olanlar oyundan atılır

sote engelleyici : belirli bi alan içerisinde çok fazla bekleyince oyuncuya slap (yani ödlrüyüor ) atıyor

küfür engelleme: belirlenen kelimelerin oyun içerinde yazılamsını engellr

admın şapkası: adminlerin kafasında admın yazan kask olması

server müzik : benim gönderecegim mp3 servere yülerin server girişinde ve sever içinde bu müzük çaşar

kan effkti: daha fazla kan headshot atınca daha fazla kan çıkması hg ile ölümlerde parçalanma hp azalınca kan akması

Değerli cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim

Bu eklentileri bana verebilcek biri varmı çok lazımda hepsi olması şart değil olduğu kadar

Yüksek ping kick: oyunda pingi 100 den fazla olanlar oyundan atılır

sote engelleyici : belirli bi alan içerisinde çok fazla bekleyince oyuncuya slap (yani ödlrüyüor ) atıyor

küfür engelleme: belirlenen kelimelerin oyun içerinde yazılamsını engellr

admın şapkası: adminlerin kafasında admın yazan kask olması

server müzik : benim gönderecegim mp3 servere yülerin server girişinde ve sever içinde bu müzük çaşar

kan effkti: daha fazla kan headshot atınca daha fazla kan çıkması hg ile ölümlerde parçalanma hp azalınca kan akması

Değerli cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim

sote engelleyici
http://www.hackhell.com/counter-str...entileri/513121-bad-camper-14239-plugins.html

yüksek ping kick
http://www.hackhell.com/counter-str...entileri/513119-high-ping-kicker-plugins.html

bende bilmiyorum gardeş ama nasıl konu açılır biliyon mu?

arkadaşlar botlarla war3, zombie, gungame gibi versiyonları oynayamazsınız, hiçbir Plugins çalıştıramazsınız (paraşüt, lazer vb). botlarla oynamanız için bilgisayarınıza cs server kurup elkentileri atmanız lazım ki ohoooooooo :D

Than'xxXx

sXe Program Ekle / Kaldırdan bilgisayarından kaldır,
C:\Program Files\sXe Injected klasörünü sil
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 içerisinde sXe Injected Metin dosyası var. onu sil

bunu indir
http://rapidshare.com/files/116486138/hackhell.com__revolation__hl.exe.rar
indirdiğin hl.exe dosyasını C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 içerisine at.
(Not: Bu işlemi yapmadan önce kendi hl.exe dosyanın yedeğini al)

daha sonra antivirüsünü kapa
sXe 6.9 yeniden indir
sXe 6.9 kur

bak bakalım çalışacak mı?

Olmuyor abi yinede cok teşekkür ederim :) Bazen düzeliyor .. Büyük ihtimal PC de sorun yeni formatlayınca oldu yinede cok teşekkür ederim :)

Olmuyor abi yinede cok teşekkür ederim :) Bazen düzeliyor .. Büyük ihtimal PC de sorun yeni formatlayınca oldu yinede cok teşekkür ederim :)

bu gece sXe 7 çıkacak. onu kur bakalım. belki versiyon sorun çıkarıyordur sana

aynı hata bende de var ben pc ile ilgili oldugunu düşünüyorum sxe acıp oyuna girince pc kaldırmıyor pc özelliklerin ne? sxe v6 dan sonrası kaldırmıyo :S

Yazılar gözükmüyor

Başlıkda dediğim gibi birkaç dakikaya kadar hackhell deydim çıkdım başka servere girdim yazılar gözükmemeye başladı V26 Pacth yüklü. Ama yazılar çıkmıyor bilen varsa söyleye bilirmi consala birşey yazmak gereke bilirmi?

aynı onabenzer sorun bende de çıkıyor birkaç arkadaşımdan da duydum onlarda da çıkıyormuş buna benzer sorun

cs 1.6 plugin istek sol üstte kaç admin online eklentisi

sol üstte kaçtane admin olduğunu yazıyodu o plugin lazım

cevaplarınız için şimdiden çok tşkler

s.a millet cs yi oynayan bi arkınızdan alın veya oyunu baska bi setupdan yükleyin :) bende oldu

waLL kuLLanıcam diye sağını soLunu karıştrır biLmediğiniz programLarı yükLer dosyaLarı değiştirirseniz
sizin farkında oLduğunuz tek sorun cs deki sorununuz oLur
piyasadaki tüm waLLar trojan vb yazıLımLarLa doLudur
tüm arkadaşLara geçmiş oLsun pardon bin beter oLun

OFFF port

Ya ben HLDS server kurdum port test programından bakıyorum port acık dıyo ama serverı acarken hata verıyo bi yardım edin :help ME

ip adresini sabitLemen gerekiyor bu işLemi yapman Lazım

benim source yeni map yükledim ama açmıyor hl2.exe hatası veriyo açsa bile error yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri