irrevisible
New member
- Reaction score
- 0
Exe dosyası lazım cs 1.6 non steam ın biri bi zahmet gönderebilir mi sadece exe si 
emrah538' Alıntı:
Tmm konuyu saptırmayın...Nfreght' Alıntı:yaw ne diosn sen..ne keki ne hilesi..ben indirmedim kardesm indirmiş...gelde kapısalım bakalım kım kekmıs...ehuehu
Biz Hackhell Cs serverlerinde oynamak için öncelikleironx' Alıntı:Beyler bu hatayı alıyorum HH serverlarına bağlanırken yardım edebilirmisinz...
Yanlış bölümdesin bu bölümde sana yardımcı olurlar:duncan_fb' Alıntı:ben bilgisayarıma format atmakistiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada xp kullanıcısıyım
atwood' Alıntı:Selam arkadaşlar cahilliğimn kusuruna bakmayın yıllardır net cafelerde oynarım counter ama eve daha önce hiç kurmamıştım dün netten indirdim bişey neyse kuruldu falan oyun açtım, play onlan / create game / harita seçimi falan onadan sonra şu hatayı verdi "der gewahlte OpenGL-Modus wird von Ihrer Grafikkarte nicht unterstützt" bu da inglizcesi "the gewahlte OpenGL mode is not supported by your graphic arts map" bu da çevirebildiğim kadar Türkçesi "OpenGl modu grafik kartınız tarafından desteklenmiyor."
Yardımcı olursanız sevinirim, benim amacım online oynamak değil bot atıp evde kendi kendime oynamak.
Ayrıca Almanca olmasını da değiştirmenin yöntemini söylerseniz çok sevinirim, sağolun şimdiden...
İspik patch v21 kur bendede aynısı var iş görür :goz:iSpiK' Alıntı:beyLer... cs1 cs2 cs3 de oynayabılıoRUm ama sxe yı acmama ragmEn cs4 te bı turlu oynuyamıyorum oyun baslayınca ıste sce kurmalısınız dıyıp bıraz bekleyıp atıyo ya ıste ole oluyo sxe guncellenmıs hali
counter 1.6 non steam cumulative patch v22..... sıkıldım valla hile den cs4 saglam olur : ))
Bence sen Cs 1.6 ya terfi et öncelikle:can1903' Alıntı:Bende counter strike 1.1 kurlu ama internet üzerinden nasıl oynayacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sxe indir bilgisayarına kur ve her zaman açtığındasniper845' Alıntı:herkese selam arkadaşlar,bana yardımcı olun nolur!yaklaşık 1 senedir evde online counter 1.5 oynuyorum.geçen gün girdim serverın birine 30 sn. sonra ekran karardı sonra consola döndü kendi kendine ve şu hatayı verdi; :"kicked by console:kick # 5115 sXe injected es requeride en este seridor descardar de www.sxe-injected.com"böyle bi msj veri oyarmcı olursanız sevinirim.ne zaman girsem aynı sorun oluyo.şimdiden tşkkrler.
arkadaşlar yok mu yardımcı olucak bi bilgi sahibi allah aşkına yardımcı olun.