..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exe dosyası lazım cs 1.6 non steam ın biri bi zahmet gönderebilir mi sadece exe si :(

ben bilgisayarıma format atmakistiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada xp kullanıcısıyım

Selam arkadaşlar cahilliğimn kusuruna bakmayın yıllardır net cafelerde oynarım counter ama eve daha önce hiç kurmamıştım dün netten indirdim bişey neyse kuruldu falan oyun açtım, play onlan / create game / harita seçimi falan onadan sonra şu hatayı verdi "der gewahlte OpenGL-Modus wird von Ihrer Grafikkarte nicht unterstützt" bu da inglizcesi "the gewahlte OpenGL mode is not supported by your graphic arts map" bu da çevirebildiğim kadar Türkçesi "OpenGl modu grafik kartınız tarafından desteklenmiyor."

Yardımcı olursanız sevinirim, benim amacım online oynamak değil bot atıp evde kendi kendime oynamak.

Ayrıca Almanca olmasını da değiştirmenin yöntemini söylerseniz çok sevinirim, sağolun şimdiden...

configuration > video > modes > oradan 3 tane seçenek olur, opengL, 3D, software..

kartın opengl desteklememesi garip ama bide 3D yi seçip denemelisin..

umarım işine yarar ;)

beyLer... cs1 cs2 cs3 de oynayabılıoRUm ama sxe yı acmama ragmEn cs4 te bı turlu oynuyamıyorum oyun baslayınca ıste sce kurmalısınız dıyıp bıraz bekleyıp atıyo ya ıste ole oluyo sxe guncellenmıs hali

counter 1.6 non steam cumulative patch v22..... sıkıldım valla hile den cs4 saglam olur : ))

Bende counter strike 1.1 kurlu ama internet üzerinden nasıl oynayacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

herkese selam arkadaşlar,bana yardımcı olun nolur!yaklaşık 1 senedir evde online counter 1.5 oynuyorum.geçen gün girdim serverın birine 30 sn. sonra ekran karardı sonra consola döndü kendi kendine ve şu hatayı verdi; :"kicked by console:kick # 5115 sXe injected es requeride en este seridor descardar de www.sxe-injected.com"böyle bi msj veri oyarmcı olursanız sevinirim.ne zaman girsem aynı sorun oluyo.şimdiden tşkkrler.:)

arkadaşlar yok mu yardımcı olucak bi bilgi sahibi allah aşkına yardımcı olun.

yaw ne diosn sen..ne keki ne hilesi..ben indirmedim kardesm indirmiş...gelde kapısalım bakalım kım kekmıs...ehuehu

Invalid authentication certificate lenght

Beyler bu hatayı alıyorum HH serverlarına bağlanırken yardım edebilirmisinz...

bende de gerçi ben ilk defa girmye çalıştım ama :)
birde benim oyun yawaş biri bana bu işi anlatırsa seviniri çok zevkli bir olay yaw... yardım bekliyorum ... bu işi bilen biri bana inciğini cinciğini öğretirse sevinirim ... Edit bim_28 Msn yasak şimdilik Pm yollayın

serverlara bağlanamıyorum

arkadaşlar herseyi indirdim counter 1.6 ve hile programını yalnız serverlara nası bağlancağım konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı

http://cs3.hackhell.com:27015/ buraya girdigimde connect to this server dediğimde sayfa görüntülenemiyor diyor

yardımcı olursanız sevinirim nasıl bağlanacağım konusunda....

counter oyununu açıp " tusuna basarsan konsol ekranı gelır karsına.

oraya connect cs4.hackhell.com yazarsan servera baglanacaktır.

Nfreght' Alıntı:
yaw ne diosn sen..ne keki ne hilesi..ben indirmedim kardesm indirmiş...gelde kapısalım bakalım kım kekmıs...ehuehu
Tmm konuyu saptırmayın...

ironx' Alıntı:
Beyler bu hatayı alıyorum HH serverlarına bağlanırken yardım edebilirmisinz...
Biz Hackhell Cs serverlerinde oynamak için öncelikle
Hackhell Cs sertifikası veriyoruz belki sende yoktur :melek

Alla alla ilk defa sende böyle bir hatayla kaşılaşıyorum :eek:ha

İnternette araştırdım 6 yerde 3 ü aynı toplam 4 yerde bu sorunun
yanıtı var ama çoğu rus siteleri tam çözemedim...

Benim sana tavsiyem Cs yi kaldır forumdaki sabit konudaki Cs 1.6'yı kur.
Yamaları eklentilerinide kur sonra girmeye çalış.

duncan_fb' Alıntı:
ben bilgisayarıma format atmakistiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada xp kullanıcısıyım
Yanlış bölümdesin bu bölümde sana yardımcı olurlar:
http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=24

atwood' Alıntı:
Selam arkadaşlar cahilliğimn kusuruna bakmayın yıllardır net cafelerde oynarım counter ama eve daha önce hiç kurmamıştım dün netten indirdim bişey neyse kuruldu falan oyun açtım, play onlan / create game / harita seçimi falan onadan sonra şu hatayı verdi "der gewahlte OpenGL-Modus wird von Ihrer Grafikkarte nicht unterstützt" bu da inglizcesi "the gewahlte OpenGL mode is not supported by your graphic arts map" bu da çevirebildiğim kadar Türkçesi "OpenGl modu grafik kartınız tarafından desteklenmiyor."

Yardımcı olursanız sevinirim, benim amacım online oynamak değil bot atıp evde kendi kendime oynamak.

Ayrıca Almanca olmasını da değiştirmenin yöntemini söylerseniz çok sevinirim, sağolun şimdiden...

Ekran kartın Opengl modunu desteklemiyor onun için Off'unda dediği gibi
Cs nin Video ayarlarından Software yada Direct3d (Software'yi muhtemel açar)
bunları tercih etmelisin

iSpiK' Alıntı:
beyLer... cs1 cs2 cs3 de oynayabılıoRUm ama sxe yı acmama ragmEn cs4 te bı turlu oynuyamıyorum oyun baslayınca ıste sce kurmalısınız dıyıp bıraz bekleyıp atıyo ya ıste ole oluyo sxe guncellenmıs hali

counter 1.6 non steam cumulative patch v22..... sıkıldım valla hile den cs4 saglam olur : ))
İspik patch v21 kur bendede aynısı var iş görür :goz:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=274786

can1903' Alıntı:
Bende counter strike 1.1 kurlu ama internet üzerinden nasıl oynayacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bence sen Cs 1.6 ya terfi et öncelikle:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=274786

sniper845' Alıntı:
herkese selam arkadaşlar,bana yardımcı olun nolur!yaklaşık 1 senedir evde online counter 1.5 oynuyorum.geçen gün girdim serverın birine 30 sn. sonra ekran karardı sonra consola döndü kendi kendine ve şu hatayı verdi; :"kicked by console:kick # 5115 sXe injected es requeride en este seridor descardar de www.sxe-injected.com"böyle bi msj veri oyarmcı olursanız sevinirim.ne zaman girsem aynı sorun oluyo.şimdiden tşkkrler.:)

arkadaşlar yok mu yardımcı olucak bi bilgi sahibi allah aşkına yardımcı olun.
Sxe indir bilgisayarına kur ve her zaman açtığında
güncellemelerini yap eğer varsa buyur programı buradan indir:
http://www.hackhell.com/sXeInjected.zip

Konu için yanlış bölüm tercih ettimişsin.
Duyurular Öneriler & Şikayetler değil Sorular bölümü olacaktı.
Konuyu taşıyorum...

arkadaşlar ben cs1 ile cs2 ye tıklayınca Join Game Refresh fln çıkıo Servere sokmuo neden oluo acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri