..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoLDoNE' Alıntı:

chet ile ilgili bir dosya olacaktı. sanırım onu yüklememiş yada eksik yüklüyor! söz vermiyorum ama hangisi olduğunu bulabilirsem veririm. bende 2 sene önce bu sorun ile karşılaştım ve bi arkadaş sayesinde düzeltmiştim. ama unuttum :melek

server listesi lazım

server listesi lazım bulabilirmisiniz

oyunu acınca ayarları tıkla multipilayerden gelişmişte silahı sağ el yapı tıkla...

server ekleyemiyorum!!!!!

arkadaşlar oyuna girioorum add server dedikten sonra hackhellin serverini yazıorum cs4.hackhell.com gibi yanlız servere atmıo konsoldan deniorum oda tekrar denioo 2 defa 3 defa ama bağlanmıo

Arkadaşlar acil Cs Bannerları lazım...

Arkadaşlar bana acil cs bannerları lazım. Yardım ederseniz çok minnettar kalırım. Lütfen...
http://hackhell.com/showthread.php?t=227678 burda bir arkadaş vermiş ancak onlar çok küçük bulabilirseniz daha büyükleri lazım.

burcag' Alıntı:
arkadaşlar oyuna girioorum add server dedikten sonra hackhellin serverini yazıorum cs4.hackhell.com gibi yanlız servere atmıo konsoldan deniorum oda tekrar denioo 2 defa 3 defa ama bağlanmıo

server o an kapalı olduğunda eklemez...

konsoldan connect yazdığında da 1 dener, 2 dener, 3 dener.... böyle devam eder...

anlayacağın sende sorun yoq. o an server kapalıdır...

Forum Ana Sayfasından hangi server açık - kapalı görebilirsin...

Yukarıda Ana Sayfa yaza yere tıkla ve sayfanın sol alt köşesine bak... serverlerin bilgileri orada yazıyor...

mapta olan bir hata...
nasıl anlatsammm... aynen Fun_Allione mapta awp'ye geçişte yada pompalı tüfek alanına geçişte takılma yaşanıyor ya! onun gibi. hatta surf_green'de aşağı düşünce üst - üste kaldığımız bir yer var ya! orada da öyle takılma yaşanıyor...

mapı yenien yüklesende sorun düzelmez... tüm surf_green'ler öyle... default bir hata yani

sorunu cvp su oraya 2 kapı olan yere sağdan gıreken eğilelrek gir yanı ctrl bas takılmazsın :)

eğiLerek geçersen sorun oLmaz.

Web Mod Nasıl Kurabilirim?

Tekrardan merhaba,
Kendi PC me kurmuş olduğum (Dark arkadaşımızın anlatımıyla kurduğum) servere amx mod ve map döngüsü (Revolation sayesinde) de hazır olmasına rağmen, ben bu kadar bilginin yeterli olmadığını + web modun nasıl kurulabileceğini neler gerekli olduğunu anlatabilecek arkadaşların olduğunu düşünüyor ve yardımlarınızı bekliyorum.

Oyun derken hangi oyun internet üzerinden mi yoksa localde mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri