..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geldiğimizde ortalığı duman ettiğimiz için siz oyundan zewk alamıosunuz biraz kendimizi çekelim dedik :sigara:

Türkiye vs Portekiz

Bu akşam saat 21:00′da Türkiye CS 1.6 takımı, Portekiz takımıyla maç yapacak. ENC 2008 (European Nations Championship 2008) turnuvası altında gerçekleşecek maçı, 77.111.206.200:27060 adresli HLTV’den izleyebilirsiniz.
ALINTIDIR.

teşekkürler de biz non-steam cs den izleyebilir miyiz bunu ya da nasıl izleriz söyleyebilir misin??

cs.1.6 server'ıma benden başkası bağlanamıyor....

arkadaşlar ben server ı kurdum.anlatanların ağzına sağlık server çalışıyor ama sadece ben girebiliyorum. başkası giremiyor ne yapmam gerek yardım edin lütfen..:vur

CS uğruna başınıza gelenler.

Merhaba arkadaşlar. Herkese keyifli bir gün dilerim. Biraz gırgır yapmak geldi içimden ve böyle bir konu açmayı uygun buldum. Arkadaşlar cs uğruna başınıza gelenler nelerdir?

Genelde benim sorunum sigaradır. Sigara uğruna kaç defa öldüğümü bilmem. Ayrıca nescafe ve kültablası dökmüşlüğüm, cs'ye yetişecem diye mutfaktan aldığım çayı kapıda döktüğümde vardır :biggrin

Sizlerin başına neler geldi? Bizlerle paylaşmak ister misiniz?

Hepinize bol fraglı bir gün dilerim.

Self Control | *Cem*

valla bugün iki vize var ark.la çalışacaktık bizde güya ilkine çalıştık o yattı ben de gece cs oynadım ikinci sınavın yüzüne bile bakmadım :D:D
bakalım nolcak bugün :melek

hayatım kaydı :vur

şimdi herşey birbirine bağlı

7. sınıftan beri oynuyorum, eğer cs olmasa fen lisesini kazanıcaktım, fen lisesini kazanınca deli gibi çalışıp össde sağlam bi puan yapıcaktım, boğaziçini kazanıp bu sene mezun olcaktım.. :saskin

+

cafeye werdiğim paraların hattı hesabı yok, şimdiye kadar csye verdiğim paraları toplasanız, 2 tane faça şahin alabilirsiniz :clap

+

büssürü ihmal ettiğim insan...

AMA cs olmasada sizlerle sağlam dostuklar, hoş muhabbetler kuramazdım. böle güzel bi ortamın içinde bulunamazdım :goz:

herşeyde wardır bi hayır.. :melek

İnsanın başına ilk başta meraktan gelirmiş ne gelirse.
Benim ki de o misal.Geçen yazdan beri hackhell server'ında oynamaya başladım 1.6 yı.Hala da istesemde bırakamıyorum.
Bir sürü sanal da olsa arkadaşlarım oldu bazılarına da güvenim sağlam.
İnsanın sanal alemde kazanabileceği en değerli şey bence arkadaşlık gibi.

- - - - - - - - -

Cs. uğruna derslerimde ki başarıyı kaybettim.!
Cs. uğruna okula çoook geç kalmışlığım var.!
Cs. uğruna geceleri uyumadım.!
Cs. uğruna TTNet'e Lanet ettim.!Eh biraz da eli mahkum şükür diledim.
Cs. uğruna bir sürü klavye değiştirdim.Hepsi 2'ye bölündüğünden.

Daha say say bitmez.Ama bazı alışkanlıklarda zararsızdır :)

aynı sorun bende de war yardım plz:S

modem bende deıl uste ne yapabılırım:S

"Bu takım ile onların isteyeceği her yerde her türlü sahada maç yapabilirim"

Katılıyorum ;)

Invalid CD-Key

CS 1.6 v31 Client yüklü ve internet üzerinden çoğu server bağlantısının yanı sıra LAN bağlantısında da "Invalid CD-Key" hatası alıyorum:saskin. Bunun sebebini ve çözümü bilen bir arkadaş yardımcı olursa minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri