alicanaydi
New member
ben de giremiyorum server 5 kişilik olsa bileee
... reservatıon diye bişey çıkıyo fakat cancel demek zorunda kalıyorum yardım plss
awd' Alıntı:Ben 16 kişi olunca giremiyorum. Zaten 18 kişilik.Şu kapasiteyi biraz arttırırmısnız. En azından 20 - 30 gibi olsa iyi olucak.
- 40 - 50 gibi olsa manyak olucak oyun.
İnşallah daha iyi bir duruma gelir.
![]()
Birde oyuna girince belirli bir süre sonra kendi kendine çıkıyor. Nedenini bilen var mı?
Ama oyuna girince çok güzel oluyor.Dark_Angel'e teşekkürler oyun için. Ve Oyunu paylaşıma açan Reactor'a da teşekkürler. Gayet güzel çalışıyor. Oyunda yardımcı olan herkesede teşekkürler...
![]()
react0r' Alıntı:maximum 20 kişi olabiliyor benim bildiğim
o kadarına da gerek yok
yakın bir zamanda başka serverlarda açılabilirmiş![]()
lanet_zebani' Alıntı:arkadaşlar CS oynuyoruz güzel oluyodaaa bunun kotada ki etkisi nedir? :saskin ona göre ayağımızı yorgana göre uzatalım :victory
revolation' Alıntı:bize teşekkür yok mu laehü
neyse... abi 20-30 kişilik server demek para demek. ama para önemli değil. asıl olay şu. bi mapta her köşede biri olursa mapın bi zevki kalmaz. daha 5 metre gitmeden gümm. bi mapta 36 kişinin olduğunu düşünmek beni korkutur...
yok 36 da oluyor yaff. ama dediğim gibi 36 kişi bi assault dönsek düşün işte doğduğun an gümm.
mic999' Alıntı:the_world_is_mine_ serverin kodunu verseniz bende gelicem bekliyorum
mic999' Alıntı:the_world_is_mine_ serverin kodunu verseniz bende gelicem bekliyorum
ALIEN_07' Alıntı:cs1.hackhell.com 1.6 server...
cok sağol kanka bolede olduğunu bilmiyordum bağlandım ama bu seferde slot reservation felan diyor admin beni kabul etmiyor galiba?DayWalkerr' Alıntı:bunu kod yazdığın yere yazınca bağlanıyo gene..ben öle yapıyom ama..gene de pek anlamam..neyse kolay gelsin.