..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Bir Cözüm Bulmalı..!

Ewt beyler malum sunuclarımız acıldı ne guzel oynuyoruz...

Ama sabah'dan Saat 15:00'a kadar serverler bozuk oluyor hep...

i65269_ads305z.JPG

Bende Gece Calısıyorum 4:00 24:00

Yane Görevimi yapamıyorum tam olarak...

Sunucuların Degısmesı Lazım Sanırım....

İlgili Kisiler İlgilenirse İİ olur

sanırım çalışmalar var kanka

sana ne dicem bnm patch ne oldu şu yazıları görebilmem için bekliyorum hadi

hackhell takım olarak çalışır sen hala öğrenemedin mi?

cokcokcu ya ne dicem dostum sende hangi patch yüklü bi söyliyebilirmisin

bende yazılar çıkmıyorda bi sorun var ama ne

ManigatöR' Alıntı:
cokcokcu ya ne dicem dostum sende hangi patch yüklü bi söyliyebilirmisin

bende yazılar çıkmıyorda bi sorun var ama ne

ben patch ı upload edem sana linki PM ne atarım kanka bende bilmiom hangi patch kullanıyom :D

darkchaos' Alıntı:
Selamlar oncelikle yeni geldim buraya. Aslında CS ile ilgili bir prblemim var ve ona cevap arıyorum 3 gundur gunduzlu geceli. Gurur meselesi oldu artık. CS (1.6) ve pc hakkında kısmen birşeyler biliyorum bastan soleyim. Sorunum su ;

Landan oynadıgımda hersey normal. Servera girince 10 15 saniye kadar yine normal ardından bir iki saniyelik bir titreme/donma oluyor ekranda ( tabii o sırada kontrolumden cıkıyor hersey ) hemen ardından tekrar duzeliyor. Ve bu surekli kendini tekrarlıyor. Bazen daha da sıklasıyor sadece. Simdi diyeceksinizki hemen baglantıdan. Ama birde laptop war onda deniyorum ( ki diger sistemin cok altında bir sistem laptopum) hicbir lag ping vs problemi yok. Ayrıca problemin oldugu sistem cs icin gayet yeterli. Hatta eger ozellikleri kısarsam ( misal cozunurluk dusurmek vs ) sorun dahada sıklasıyor :).

Sistem : AMD 4600+ x2 , ASUS ax500 , MSI k9n Ultra, 1GB vs.
Suruceler guncel. Deneyebilgigim diger oyunlarda problem yok.

Eger bu problemi cozebilecek olur veya en azından fikir veripte beni cozume goturebilen olursa dilesin benden ne dilerse. COk ciddiyim en azından Ankaradan biri olursa guzel bir yemek ısmarlarım en luks lokantasından :) cok tuzlu olmasın ama.

Belki tahmini olan yada problemle karsılasmıs olanlar vardır. simdiden saolun.

msn "[email protected]"

Simdiden sağolun.

landan normalse internet baglantını kontrol et bence download uplaod vb şeyler kasar oyunu hiç olmassa speedtest ten kontrol et

ManigatöR' Alıntı:
sanırım çalışmalar var kanka

sana ne dicem bnm patch ne oldu şu yazıları görebilmem için bekliyorum hadi

Kanka o her setup'da bulunması gereken bır dosya Shark oyun upload'da vermısdı 1.6 onda var o patch

2 küçük sorun

1. si benim csde t tuşuna basınca cıkan imzalar gözükmüo bunun nedeni nedir.. kimse bana t ye bas demesin bikere öle oldu:durdurun

2.si

burada ki ne ya hiçççç bişi anlamadım biri bana yardım etsin...kimse bana pingin i düşürmek için msn vs onları kapat demesin bikere öle oldu:durdurun

resimde bütün serverler not resporting li ve ping 2000 ama herşey kapalı msn vs.

vetkam' Alıntı:
silah değiştirirken ve yeni silah alırken hep elime bıçak geliyo herseferinde 1 e basmam gerekiyo silahı elime alabilmem için bunu nasıl düzeltebilirim..

atıyorum b 43 yapıyorum silah alınıyo ama elimde bıçak var.. yardımlarınız için teşekkürler
Vetkam seninkide çok anormal birşey hiç başıma gelmedi enteresam...

bad boy' Alıntı:
1. si benim csde t tuşuna basınca cıkan imzalar gözükmüo bunun nedeni nedir.. kimse bana t ye bas demesin bikere öle oldu:durdurun

2.si

burada ki ne ya hiçççç bişi anlamadım biri bana yardım etsin...kimse bana pingin i düşürmek için msn vs onları kapat demesin bikere öle oldu:durdurun

resimde bütün serverler not resporting li ve ping 2000 ama herşey kapalı msn vs.

1.de kendin ozel resım yapmayı denemıssın sanırım sonra otekı resmılerıde bozmussun sorun o

2. de herkesde oyle 3 gun dur

:D Teke Tek Umut muydu nick'in

Senide Cimi$dim hangi yüzle teke tek dion

Açıklama yapmak gerekirse server neden kapalı ben söyleyeyim
haritaların içerisinde yine 1.5 haritası çıktı ve server kendi kendini
kapattı ve Reset için Dark'ı bekliyor ve o olmadığı için beklemek
en iyi çözüm bence en iyisi biraz serverler dinlensin =)

CD key İNVAİLED SORUN HATA BİLDİRGESİ ÇÖZÜM ACİLLLLLLLLLLLLLL :(:(:(

Botu Ne ypıan kardeş anlamadım ama :)
ARk'lar yardımcı olmus sana ii eğlenceler sana..

konsola "duzel yoksa bim döve" yazdım düzeldi :D ayarlardanmış saolasın canem kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri