..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorunun aslı admin.cfg dosyanı iyi düzenlememen bende sana amxx i tavsiye ediyorum ;)

baglanti problemi ):

arkadaslar ben hh cs severlarinlan baglanamiyom hicbirisinlen olmuyo niye ?
ben mi yanlis yapiyom yada pc de mi var arkadaslar

arkadaslar ben 'find servers' sonra favoritse giriyom ve orda find serversa giriyom hh cs serverlarin ücünden birisini veriyom ama hicbirisi favoritse gelmiyo neden olabilir bu ??

Selam arkadaslar,
benim sorum şu: Bazi yerlerde gördüm ve internette aradim bulamadim. Oyun basladiginda tek bir tusa basarak örnegin mp5+Desert eagle+1 bomba+2 flash+mermi almayi saglayan config nasil hazirlaniyor? yada kullanan varsa upload edebilir mi?

Dynacyx' Alıntı:
arkadaşlar benim sorunum var bi türli halledemedim.Oynuyordum ama sildim başka cs yükledim ve csyi şimdi online oynayamıyorum.

sorunuma gelince;

find servere hackhell serverını yada herhangi bi serveri ekliyorum. serverın açık oldugu ve oynayan kullanıcılarına kadar herşeyi görüyorum girmeye kalkınca şöyle bir ibare çıkıyor.
engellemeler felan kaldırmama rağmen bağlanmıyor.

goster.php

sonra kendim ana makine kurayım dedim. bundada şöyle bir ibare çıkıyor fakat oyuna yinede giriyor. ama online oyuna giremiyorum.

http://www.imageturk.com/goster.php?res=eda0ae39ddd8228946dez.JPG

yardımcı olursanız sevinirim.

Danny

Oyundan sonra patch yükledin mi?

http://www.hackhell.com/showthread.p...tch_full_V 22

Yüklemeni tavsiye ederim. Sanırım ondan sonra sorun kalmiyacaktır. :) tabi olmayabilirde=)

Serverle o anda kapalı olabilir yada sende bağlantı problemi
Cs eklenti veya paketinden kaynaklanabilir...

Arkadaşlar ;

bazı serverlara girmek istediğimde(20 tane server içinde 2sinde oldu:() Invalid CD Key diye hata veriyor sebebi ne olabilir ?
en son yamayı oynuyorum v29

çözümünü bilenler olursa sevinirim.

ben çok uğraştım ama bi türlü giremdim zahmet olmssa bi açıklar mısınz

Cs 1.6 nonsteam server..

Arkadaşlar server kurmaya çalıştım fakat beceremedim sadece hlds.exe üzerinden server kurabiliyorum oda tam anlamıyla işe yaramıyo..onun için windows server açmak istiyorum fakat burda anlatılanlardan yapamadım resimli olarak anlatabilirseiz çk tşk ederim...

evT Arkadaşlar cvP. Veren Yok mu ??

Arkadaslar benimde garip bi sorunum var ben cs 1.6 yı 4 ay önce felan yükledim ne zmndir oynamıyordum hackhell serveri acılınca oynamk istedim oyunu acarken hata vermeye başladi
resimde görüldügü gibi

oyunu defalarca sildim yükledim c ye d ye yükledim ama hep aynı sorun
kotalı internet kullandıgım icin tekrar indirmek bana biraz külfetli olacak
Bu soruna bi çözüm varmi ?
Öneriler için şimdiden teşekkürler...

neccko' Alıntı:
Arkadaslar benimde garip bi sorunum var ben cs 1.6 yı 4 ay önce felan yükledim ne zmndir oynamıyordum hackhell serveri acılınca oynamk istedim oyunu acarken hata vermeye başladi
resimde görüldügü gibi

oyunu defalarca sildim yükledim c ye d ye yükledim ama hep aynı sorun
kotalı internet kullandıgım icin tekrar indirmek bana biraz külfetli olacak
Bu soruna bi çözüm varmi ?
Öneriler için şimdiden teşekkürler...
Senin Cs oyununda bir hata olduğunu gösterir...

arkadaşlar bende counter a girdiginde yazı görünmüo chat_all yazı cıkıo benim yazıyı görüolar ama ben ne kendi yazımı nede onların yazdıgını görebiliyorum yazdıgım yazıyı chat_all diye cıkıo bunu bilen varsa bi yardımcı olsun şimdiden tşk ederim

Cs Clan Turnuvaları Başlasın Bence :S

Yavaş Yavaş Serverlarda gördüğüm kadarıyla clanlar oluşturuluyor ilk biz açtık :D
[DoH]
bence boş zamanlarda clanlar eşlensin maç yapılsın eğlenceli olur :d

Açılmayacağını kim söyledi yakında bu gibi girişimlerimiz olacak...

1.5 config ini 1.6 config ine çevirilebilir mi?? yalnız cfg dosyasının yanında bide autoexec uzantılı bi dosya daha war..

oFfSpR!nG' Alıntı:
1.5 config ini 1.6 config ine çevirilebilir mi?? yalnız cfg dosyasının yanında bide autoexec uzantılı bi dosya daha war..
Kurcalamak lazım yanlız elime çok güzel 1.6 config geçti onu paylaşacağım... :victory

heyecanlan beklioruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri