..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi bi kontroL et öLmüş resim kurbaga war :)

O afrika dere kurbağası hocam.
Fazla dokunursan siğil yapar. Arada bir kafasına esince vraklar falan. kafana takma. ;)

Oyun Cok Kasıyor :S

Merhabalar oyunu aldım kurdum v22 pack yukledim fakat Arkadaşım connect 87.116.71.106 Diye bişeye gir dedi girdim acaip kasıyo acaip acaip acaiip kasıyo mapıda dandiq hackhell serverine nsl giricem acıklarsanız cok tesekkur edicem srver dandikliğinden kaynaklanıyo diyorlar

Merhabalar oyunu aldım kurdum v22 pack yukledim fakat Arkadaşım connect 87.116.71.106 Diye bişeye gir dedi girdim acaip kasıyo acaip acaip acaiip kasıyo mapıda dandiq hackhell serverine nsl giricem acıklarsanız cok tesekkur edicem srver dandikliğinden kaynaklanıyo diyorlar

Cs 1.6 İçin Gereken Dosyalar Yardım Lütfen

Arkadaşlar Cs 1.6 Online Oynamam İçin Gerekli Dosyaların Buraya Linkini Koyarsanız Sevinirim .

Bilgisayarımda Cs 1.6 Var , Şimdi Steam i Yüklüyorum BAŞKA BİR Dosya Gerekiyorsa Yardım.

BeyLer Lütfen Bu Akşam Biraz Oynamak İstiyorum YardımLarınızı Bekliyorum.

connect cs1.hackhell.com
connect cs2.hackhell.com
connect cs3.hackhell.com
connect cs4.hackhell.com

Kasması sendende oLabiLir serwerdanda..

Counter-Strike 1.6 kurdum ama bir sürü sorun var yahu

Counter-Strike 1.6 kurdum ama hackhell i ekleyemiyorum ben bundan anlamadım bişe bi kere olsu nasıl olduysa bu seferde hile programlarını kur dedi bi de bakarım ki ana sayfadan linkler kalkmış işim ras gitmeyecek ya

bi yardımcı olursanız cok sevinirim kurlum ve server nasıl ekleyecem

eğer o ip ler çalışmıyosa şunları dene bazen olmuyo
62.68.199.196:27015 ----> cs1.hackhell.com
62.68.199.197:27015 ----> cs2.hackhell.com
62.68.199.198:27015 ----> cs3.hackhell.com
62.68.199.195:27015 ----> cs4.hackhell.com

arkadaşım siteyi biraz gezsen keşke de her seferinde aynı postları atmasa millet :)

Oyun kasıyor dio abi adam server a girmesinde sorun yok anladığım kadarıyla
Pc dandik dio heralde ekran kartıda ram de yetersiz
Sen arkadaşının pc den bi gir server a sorun olmazsa senin pc yi direk çöpe at..:D

Cs yi kapatacaksın programın setup un 2 kez tıklayıp pc ye kurucaksın kurulum bitince sXe yi çalıştırıcaksın.Sonra cs yi açıp consol a ;
connect 62.68.199.196:27015 (cs1.hackhell.com)
connect 62.68.199.197:27015 (cs2.hackhell.com)
connect 62.68.199.198:27015 (cs3.hackhell.com)
connect 62.68.199.195:27015 (cs4.hackhell.com)
herhangi birini yazıcaksın sorun olmaz sanırım ;)

bakar mısınz bi?

hackhell'in bi serverina grcem sxe acık tam girerken kaspersky bşyler buldu karantinaya fln aldı sildi kapantı cs snrada giremedim bida exe. dosyası bulunamadı dio silip bastan yüklemeen baska bşy yapabilirimiyim??

oyunu sil baştan yükle oyuna girerken de kaspersky yi kapat

silip baştan yüklemeden yapacağım baska bişy yok ozmn

Yok yaa ne baştan yüklemesi kaspersky i kapat ondan sonra sxe yi açıp oyuna gir...!!!

bazı anti virüs programları sxe yi virüs olarak görebiliyor...bunun tek çaresi sxe yi kullanacağın zaman anti hile programını deaktif etmek...ya da bazı anti virüs programlarında istediğin herhangi bir programı zararsız olarak tanıtabilirsin anti virüs programına...ancak bu şekilde programı çalıştırıp cs oynayabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri