..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nası kalmadı ya :D walla adsl kağıdında yazıyo 512

yanlışsa 512 de gitsin yüzümüze nie vuruyon :D

neyse araştırdım sorun rate dil trojen pc virüs yemiş format atcam

saolun arkadaşlar

Son 2 gündür benim pinq 120 Lerde ; serverdanmı bendenmi biLemedim =(

benim hiç ping sorunum olmuyo yaw hiç bir ayar falanda yapmadım sadece cs 1.6 yükledim:D işallah nazar degmez ama serverda biraz problem var gibi bazen ucuyo:D

volki bağlantı hızınla modeminin markasını paylaşırmısın bide işletim sistemi

Fуσηв;2706315' Alıntı:
diğer indirdiğin kaynakLarı biLmem ama hackHeLL deki upLaodLarını ben şahsen kuLLanıyorum ve şimdiye kadar sorun yaşamadım...

aşağıdaki konudan denersen sorun yaşamayacaksındır..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=391448

maalesef indirdiklerim arasında bu da vardı hepsinde aynı gizli proses buluyo ama madem herkes bundan oynuyo ve şikayeti yok ben de kurayım tekrar teşekkürler:clap

maalesef indirdiklerim arasında bu da vardı hepsinde aynı gizli proses buluyo ama madem herkes bundan oynuyo ve şikayeti yok ben de kurayım tekrar teşekkürler:clap

Ya Bende de aynısı oluyo girmeden once korumayı duraklat diorum . herhalde sxe ile hl.exe yi calıstırmaya izin vermio . :saskin

CS 1.6 Sorunu

Arkadaşlar Kanası açtığım zaman dürbünün ortasındaki nişangahlar görünmüyor . bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

oyunun video ayarlarından opengLyi seçmeyi dene...koLay geLsin..

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar sorunum cozulmedi ama ilgilendiğiniz için tesekkürler:S

cstrike_full_v.31_(3779) kurdum ama evdeki iki

merhaba arkadaşlar cstrike_full_v.31_(3779) bunu kurdum fakat evde iki bilgisayar var ama bağlantı kuramadım yardımlarınız teşekürler

Cs 1.6 vista ile sxe yi çalıştırmayı başabilen?

arkadaşlar forumdaki tüm konuları tek tek inceledim ben sxe li sunucularda oynayamıyorum. vista kullanan ve sxe li sunucularda oynayan bir arkadaş varsa yardım etssin 100 kontur alcam :)

Disco.iNfeRNo ( SaBotAqe*) & SH3K3R Pro Playerler...
Sabonun WaLL die HackHeLLden bim_28 tarafından banlandığını biLirim
ama bim_28 de hakLı 7 kişinin içine girip 5 ini aLmak Kolay iş Değil :)

LegenDen Den Baskasını Tanımam CounteR - StrikE 1.6 Da ! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri