..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßöyLe dosya eksik oLdugu zamanda GoogLe dan buLup CSnin kuruLu oLdugu dizine atarsanda çözüLür,ama Patch kurmak en iyisi.

Sıktı Biliyorum Ama Bir Bakın...!!!

sXe Sorunum Var .... Önce Bu hatayı Veryor Cs Açınca..

do5tef.jpg

Sonra Tamam diyorum .. Oyuna gırıp Sonra Atıyor... Sonra Not Defterinde Şöyle Bir yazı Cıkıyor...

90accw.jpg

Yeni başladım Oyuna Şöle HHnin Serverinde Oynayamadım...
:(

CS Servera SXE Kurulumu

Slm arkadşalar
Yeni bi Linux Cs 1.6 Serwer açtım fakat Serwerda Anti-hile yok servera sxe kurulumunu nasıl yapabilirim yardım edersenizz çokkk makbule geçerr
Şimdiden Teşekkürler.

Cs server'a gg ve dm Gibi Özelllikler Yüklemek...!

Arkadaşlar CS 1.6 Linux Servera GG ve Dm özeliklerini yüklemek istiyorum bunları yapma için ne gerekir ayarlarını falan yazarsanız çok sewinirimm tşkler Şimdiden saolun...!

Tşkler SAolun arkadaşlar ama;bu Konuyu Daha Önce Görmüştüm Fakat Altındaa Hep Sorunlar Oyncuları oyundann atmav.b bir üsürü sorun yzılmış Sıfırdan anlatabilecek birileir yok mu lütfen yardım arkadaşlar?:S:S:S

saol dostum ama orda XP service pack 2 yazıyo ve seçeneklerde vista yok benim PC vista bildiğin başka bi çözüm var mı

Yardım Lütfen usage: setinfo [ <key> <value> ]...!!!!

Önceikle herkse s.a arkadaşlar;
Admin Girişi Yaparken Şu Hatayı Alıyorum;
usage: setinfo [ <key> <value> ]

SAbahatndırr uraşıyorum bi türlü düzetemedim kafayı yiycem Ltfn Yrdm ...!

server kurmada hata

ya ben forumda anlatılan server açmadaki herşeyi yaptım ama en sonun da hdsl yi masa üstüne kopyaladım isminin sonuna ip le kaç kişi olacagını yazdım tmm dedim ama steam_api.dll dosyası bulunamadı diyo onu nasıl düzeltice bi yardım edinn..? :help

yardım edecek kimse yoku ya..

Bak nickini yazdıkdan sonra setinfo _pw şifren böle yazcaksın

İlgilenip cwp yazdığın için tşklerr

Örneğin;

Nick;Player Olsun
Şifre;123456 olsun

Oyuna Gridikten Sonra Konsolu indirip;
name Player yazdığımda Türkçesi ;Bu İisim Admin Tarafından Kullanılıyor Gibi bi sebebpten dolayı Kickleniyorum
Bi yerdede;
Şöe olduqunu okumuştum
setinfo _name Player
Yapıyorum
usage: setinfo [ <key> <value> ]
Şu hatayı alıyorum
setinfo _pw 123456 yaptığımdada yine aynı şekilde
usage: setinfo [ <key> <value>
buhata ltfn yrdım edinn:S

cliens.dll sorunu..

Arkadaşlar clients.dll hatası alıyorum sürekli half life 1.1.1.0 update yükledim v23 patch vardı sitede onu yükledim fakat halen clients.dll hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Arkadaşlar ya yardım edebilecek kimse yok mu ?

O zmn Söle yap önce setinfo _pw şifreni yaz ardından ismini yaz bunları yaptıktan sonra servere gir yoksa server almaz
örn:
Nick : Player ==> name Player
Şifre : 123456 ==> setinfo _pw 123456

Sonra servere bağlan

Önce Config.Cfg deki tüm setinfo iLe basLayanLarı siL , Sonra şifre ve nick ini gir öyLe dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri