..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardım Beyler =)

1.6 Yüklü oyunda iken konusmaları goremıyorum Ne yapmalıyımda Konusmaları gorebileyim simdiden tskler.

oyunun versiyonunu yükseLtmen gerekmekte v23 ü veya daha yüksek bir kurduğun zaman sorun ortadan kaLkacaktır...aşağıdaki Link sana yardımcı oLacaktır...koLay geLsin...
dikkat etmen gereken husus kuruLum ekranında senden kuruLacak oLan dosyanın dizinini doğru girmen..eğer bir değişikLik yapmadıysan c: program files da valve kLasörü şekLinde kuruLmuştur oyun..eğer sen yükLeme sırasında başka kLasöre ya da dizine yükLediysen oyunu ekranda oyunun yükLendiği yeri şeçmeLisin...

http://rapidshare.com/files/102254610/cs16patch_V23_UpBy_Fyonb.rar
RaR Pass : hackhell

Tskler Kardesım.Sen Bu İşi Kapmıssın=)

Mapları Serwera yükledikten sonra ayar yapman gerekiyordu ehrhalde ama o ayarları bedne bilmiyorum:D

Arkadaşım çok TEşekkür ederim saol ama bu win32 server için benimki Linux serwer:S

Beyler bilen biri yoqmu yaa plsss YARDIm...!:(:(:(

Olmuyorr yaa:(:(:(:(

Arqadaş Pls yrdmmm:(

Arkadaşlr Simimi Adminlik Werilen ick yaptığımda şu resimdeki hataylaa atıyor beni lütfenn yardım edinn;

Cs su Hatayı Veriyor önemli Yardım lütfen

1553adsiz.JPG

Half-Life Launcher bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

bu hatayı verip duruyor

beyler hadi ama yardım edin

kimse yardım etmeyecekmi

kardeş yeniden yükle kalkar sorun ortadan heralde aynı hatayı bendede verdiydi öhöhöhö ben ne hatalarla uğrastımb :)

sxe 4.9 hatası cok sacma ama bı bakın :D

eet oncelıkle s.a cok uzatmadan hatayı soluyorum

sxe en az 15 defa kaldırdım tekrar kurdum ama

kurunca masaustune sımgesı gelıyo tıklıyorum acılmıyor :D

acılır gıbı oluyo ama nafile :D bı yardım edın baq ben forumun en eskı üyelerindenim :p

simdiden herkeze tsk ederim ama kesın yarım edın cok sacma bı hata nedenı ne olabılırkı :S

hayde beklıyorum cvplarınızı tıklıyorum tıklıyorum acılmıyor hemde hıc acılmıyo o dili secın menusu falan hıc gelmıyor

sxe.dll dosyasını bul bende o sorun var
Bir arkaşımız sxe si düzgün olan onu upload edip koyarsa ii olur.

ikincisi kaldır ama kaldır dedigim toptan kaldır
registrydende kaldırman lazım sonra reset at yenıden kur. ben öle yaptım düzeldi

evet irşr yarayabilir bendede çalımıyor.. deneyim bi bakalım

Oyunu yeniden kurmana gerek yok . v26 patchini kur düzelir !

Windows Hosting e cs 1.6 serverkurulur mu

Windows Hosting e cs 1.6 serverkurulur mu?

kurulura eğer asp hosting alacam Simdiden tesekkrüler :victory

Dedicated Serverinin olması lazım . Ve konuyu yanlış bölüme açmışsın ??

konu taşınmıştır..

bazen gece kaptırıyorum kendimi walidenin ara sıra uyanıp bu saat kaç oldu yat artıq die fırça kayması :melek
oyuna kendimi kaprırıp ocaga koyduğum çayın kaynamaktan yarısından fazlasının buhar olması :melek
güzel kadrolu maçlarda 4-5 e kadar oynayıp sabah patronun telefonla beni arayıp " Nerde kaldın Hadeeee Lem Vali Bile mesayiye başladı sen halaaa yatıyon" demesi:ter:
ve çok fazla kendimi kaptırıp kız arkadaşımla buluşcamı unutup sonrada onun beni arayıp
nerde kaldın yhaaa die feryad etmesi :Sopa
gibi biçok sey :utan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri