..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrıca ping için çalışan programları kapatmayı dene virüs yemiş olabilirsin trojan downloader cafe tarzı bi yerdeysen de doğaldır 150 200 ama icq skype msn gibi programlar da lag yapar

Cs boT sorunU yaRdımm

Cs 1.6 yükLedim birde bot atayım dedim botu yükleyip oyunu çalıştırınca oyun tekleye tekleye çalışmaya başLadı boT programındamı probLem var acaba yardımcı olabiLirmisinizZZz :victory

Cs 1.6 Cd Key Sorunu

Arkadaşlar bnm tekrar cs yuklemem gerekti sebebinide söliyim zombie serverda oynarken zombi oldugumda eller gozukmuordu bunun içinde v26 lsm oldunu dusundudum cs sildim sonra cs yukledım ustıne + v21 +v23 +v26 + turkce paketi yukledım tabıkıde sxe de ama csye giriyorum önceden girebıldım serverlara invalid cd key dior yane cd keyım yok şuanda.

ANLICAĞINIZ ORJİNAL CD KEY LAZIM (KULLANILMAMIŞ)

e kardeş hamachi tamm da sonra oyuna direk girip oynayabilcez mi

χ∂αηтє23χ;3232264' Alıntı:
13 tane 3 belki işe yarar :D:D

cs 1.5 te yarıyordu

o snn dedıgın anca 25 tane 3 olur onuda denedım ama olmadı yane mesela

AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA

bilde oluor ama invalid cd key dıor ona bakarsan al bunları gir bunlarda acar oyunu ama invalid cd key alırsın !!!
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2A-JBSCK-SWYYI-DPHK6-CK3JX
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
5ZN2F-C6NTT-ZPBWP-L2DWQ-Y4B49
58V2E-CCKCJ-B8VSE-MEW9Y-ACB2K
5ZK2G-79JSD-FFSFD-CF35H-SDF4A
5Z62G-79JDV-79NAM-ZQVEB-ARBWY
5Z62E-79JDV-79NAM-ZGVE6-ARBWY
5ZQ2A-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2B-NI239-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4K7-H9N8Q-VTSYT
5ZQ2A-NI236-4F4KY-H9N8Q-VTSYT

bunlar kullanılıor yane blader ama yinede saol ilgilendiğin için

Bende de vardı aynı sorun.Sonra çözdüm.regedit e gir.ordan hkey_local_machine---------------software---------valve(steam ın,cstrike ın içine falan heryere bak) ye gel eger key diye bi giriş bulursan sil.Aynı şeyi hkey_current_user---------------software----valve için de yap.

Biraz karışık oldu ama olsun işe yararsa haber ver.

evet oyuna girdikten sonra aynen internet kafede nasıL oyun kuruyorsanız aynı şekiLde oyunu kurup oynayabiLirsiniz

ilk defa botu kullanıyorsan eğer oyunda haritaLarın way pointLeri yükLeniyordur...
bu yükLeme işLemi bittikten sonra harita yeniden yükLenecektir ve bundan sonra oyuna girdiğin botLarı tahatça ekLeyebiLeceksin...

dediğim gibi botLarı ekLe ve harita yeniden açıLana kadar bekLe...

hm... saol kardeşim'de e kuruyorum oyunu arkadaş göremio o kuruncada ben göremiyorum bi resimli olarak veya daha ayrıntılı anlatsan süper olur ya

kardeş bi bak ya lan game den oyunu kuruyorum arkadaş göremioo yükselttim hatta half life ı (update ettim) ordan da göremiyo napmam lazım ya hade bi şöle gsl açıklada

Sadece v26 patch yüklesen sorun olmazdı yani v21 filn yüklemene gerek yoktu . Bi de v29 yüklemeyi dene :goz::

Daha İyileri Lazım Ve Saçma Olmayanları Ayrıca Server İsmide olcak :D

CS 1.6 Aldık kuramadım

yardımcı olursanız sevinirim :hadiordan:hadiordan:hadiordan:hadiordan:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri