..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sXe 5.9 ile ilgili Lütfen Bakın

Arkadaşlar Sxe pc de kurulu açıyorum servera giriyorum ama pc sxe yi görmüyor beni oyundan geri atıyor kaç yerden indirdim bu haltı sizde de böyle bi sorun var mı_?Varsa çözümü nedir?

sxe yi simge durumunda başlatmayı dene

sXe 5.9 u cs 1.6 Online server a nasıl Kuracağım YARDIM PLS!!!!

S.A ARKADAŞLAR

Arkadaşlar ben serverıma sXe 5.9 u kurmak istiyorum lütfen yardımcı olun +rep fln hiç sorun deil istediğiniz kadar atcam ne olur bir an önce yardım edin

S.A ARKADAŞLAR

Arkadaşlar ben serverıma sXe 5.9 u kurmak istiyorum lütfen yardımcı olun +rep fln hiç sorun deil istediğiniz kadar atcam ne olur bir an önce yardım edin

Herkesin sorunlarına cevap verebiliyosunda bunu mu bilmiosun :melek

CS Server Yardim

S.a arkadaşlar ;

Benim 3 sorum olacak arkadaşlar size...

1-) Hosta server kurulur mu?
2-) Kurulursa hangi hosta kurulur?
3-) Bildiğiniz ucuz host satan firma var mı? :utan

Yardim edeceğiniz ümidiyle şimdiden teşekkürler...

bildiğim kadarıyla dedicated host'a kuruluyor oyun serverları

S.a arkadaşlar ;

Benim 3 sorum olacak arkadaşlar size...

1-) Hosta server kurulur mu?
2-) Kurulursa hangi hosta kurulur?
3-) Bildiğiniz ucuz host satan firma var mı? :utan

Yardim edeceğiniz ümidiyle şimdiden teşekkürler...

Sadece dedicated servera kurabilirsin . Yani web hosta kurlmaz . Vps ye de kurabilirsin . Burda link versem reklam derler onun için veremiorum :goz:

Dogru demissin Wikitakiki Sadece dedicated servera kurabilirsin . Yani web hosta kurlmaz . Vps ye de kurabilirsin . Burda link versem reklam derler onun için veremiorum...KesinLikle dogru... :)

c26 yaptım olmadı yane cs yukledım v26 we türkçe patch yukeldım olmadı bıde sadece v29 la denıyem

sXe-Injected load error hatası !!!

Arkadaşlar bu hatayı veriyo açılmıyo yaf

206lnr7.jpg

nedir sorun ?

Valla bilmiyorum ama genellikle sXe yi silip yeniden kurunca hatalar ortadan kalkıyo :D

yardım ediiin!!!!!

Benim bir bedava cs serverim war onda yerden silah alamıyorum heryerde aradım bulamadım forum dada yoq lütfen yardım edin

şimdi den teşekkürler

sXe sorunu lütfen bakın

sxeyi açıp oyuna giriyorum (1,6) her zzmanki oyanadıgım servere giriyorum oyuna girince ok yazısı gelmeden oyun donup kalıyo sonra ekran kararıyo ve kendimi masaüstünde buluyorum bunun bi çözümü varmı kaç aydır buna uğraşıyorum:vur

5.9 un fix versiyonunu mu kuLLanıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri