..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatal error..?

cs 1.6 kurulu ve oyunu calıstırdıgımda altta resimdeki hatayı veriyor ve tamam dedigimde oyun kapanıyor...Yardımlarınız lütfen..

yamayı yükLerken cstrike kLasörünü göstermeLisin yoksa bu ve benzeri birçok hatayı verecektir...

oyunun kuruLu oLduğu dizinde cstrike kLasörünü seçerek yamayı buraya kurmaLısın

Fуσηв;3865410' Alıntı:
yamayı yükLerken cstrike kLasörünü göstermeLisin yoksa bu ve benzeri birçok hatayı verecektir...

oyunun kuruLu oLduğu dizinde cstrike kLasörünü seçerek yamayı buraya kurmaLısın
Dostum dedigini yaptım amasorun aynı oyunu kaldırdım register temezliği vs yaptım ve yeniden kurdum aynı sorun devam etti ama kafama takılan patc i (nonsteam) kurarken altta resimdeki cıkıyor ve ewt demek zorunda kalıyorum daha önceden böle birsey sormuyordu.Neyse en güzeli bendeki xp nin yedegini geri alayım bakalım ne olacak ilgin için tesekkürler...

Dostum dedigini yaptım amasorun aynı oyunu kaldırdım register temezliği vs yaptım ve yeniden kurdum aynı sorun devam etti ama kafama takılan patc i (nonsteam) kurarken altta resimdeki cıkıyor ve ewt demek zorunda kalıyorum daha önceden böle birsey sormuyordu.Neyse en güzeli bendeki xp nin yedegini geri alayım bakalım ne olacak ilgin için tesekkürler...

bahsi geçen sorun geneLLikLe mevcut yamadan daha eski bir yamayı kurarken meydana geLen probLem
örneğin v26 yükLü iken üzerine v23 ü yamaLama sırasında bu sorun meydana geLebiLiyor

ama diğer durumda senin yamayı sorunsuz şekiLde kurabiLmen gerekirdi
zira benim kuLLandığım versionda v6 üzerine v23 yamasıdır ve sorun yaşamadım

aşağıdaki Linkte v26 yükLü fuLL oyun kuruLumu için gerekLi oLan LinkLer yer aLmaktadır
konudaki oyunu kendim kuLLandım ve upLoad ettim
eğer arşivinde sorunsuz cs kuruLumu istiyorsan indirebiLirsin
sadece oyunu yükLeyim kurman yeterLi ekstra bir yamaya ihtiyaç yok
Link aşağıdadır koLay geLsin

http://www.hackhell.com/hh-cs-serve...-counter-strike-16-v26-download-linkleri.html

ok tesekküerler sorunu yedegimi geri alarak hallettim ama vedigin linkteki oyunu indirip kurucam..

Sxe Oyuna girmeden kapat hatası..

qqsiu0.jpg

sxeyi açamıyorum Allah rızası için biri şu sorunu çözsün

Kapat'de Sxeyi Yine aç Çalışıcaktır

Bende Öyle

CS'de böyle bir hata alıyorum.!!

hataal2.jpg

biraz ara tara bu tip hataları alanlar daha önce bircok kez böle konu actı..

CS Konsol Komutları

Arkadaşlar bazı komutlara çok ihtiyaç duyuyorum. Bunlar bazı yerlerde " ŞİFRE " olarak geçiyor acaba bunları yazarmısınız bana.

CS 1.6 için :

1- Aztech de cırcır boceklerinin sesini ve yağan yağmuru ve sesini kapatma.
2- Silah seçme tuşları olan 1-2-3-4 tuşlarına bastıktan sonra mouseye basmaya gerek kalmasın yani 1' e basince direk 1 deki silah elime gelsin.
3- Bunların hepsi bir çelişkimi.? Bunların 3'ünü istiyorum :durdurun :vur
Şimdiden teşekkürler bunlar çok lazım olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri