..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu pıng ıazaltmanın 1 suru yolu var googla yaz 1 suru yol var en kolay olanı yap

aga hatayı aldıgında sunu yap cs yı sılmeden tekrar yukle bıdaha kur ustune dosyaları onarır

oyun donup cıktıgında verır genelde hatayı o yuzden yapar

dedıgmı yap oyun yuklu ıken (C: program Fılesten kaldırmadan) bır daha kur sorun duzelecektır sahsen ben ole yapıom duzelıo

CS yı sılmeye gerek yoq C den kaldırmadan bıda kurman yetecektır

aldıgın fırma garantı vermedımı sana para verıp kıralıon nası ıs dıe sormuonmu hack yıp duruo server dıe bıldır :D

fırmaya maıl aTTT :D kıraladıgın hack yıo serverım dıe

sorun SXE aga BASLAD =>calıstır => regedit =>HKEY local machıne=>softWARE => sxe arada bır burayı temızle aga hata verdıkce

yalnız sılerken bı dosyayı sılmıo hata verıo korkma gelen hata msjna ok de cok

kardes modemden port acmalısın + bılgısayrın ip sını sabıtlemelısın ve hangı serveri kurdun .....ayenn

yaw aga SXE not defterı nı kontrol et arada temızle orayı bırıkı sıstemde dosyalr caksııo sıstemde onemsız sanıp o ıslemı sonlaandırıo ondan vırus prgramını kapa gır onu dene

aga zorun nede vısta kullananıon adam gıbı cak servıs pak 3 olsun bıtsın :D

İşlemci Hatası:(

Counter 1.6 oyununa girdiğimde bir kaç saniye sonra İŞLEMCİ HATASI veriyor ve oyundan atıyor.Daha önceleri yoktu şu aralar var.Nasıl düzeltilebilir?..:clap:clapBir de 1.6 için botpot paketi bulunabilirse bir arkadaş buldu ama oyuna giremedim o yüzden botlarla oynayamadım:(

Arkadaşım İşlemci Hatsı Derken Hata Tam Olarak Ne çıkan Hatanın Bir Resmni Çekip siteye upload etsen yada çıkan hatayı tam olarak buraya yazsan emeinim yardımcı olunur

Ben oyuna girdikten sonra disconnet İŞLEMCİ HATASI diyor sonra sxe not defteri şeklinde oluyor ve oyundan atılmış oluyorum.Bir de 1.6 için botpot paketi bulunabilirse bir arkadaş buldu ama oyuna giremedim o yüzden botlarla oynayamadım:(

kardeş aldığın hata sxe hatası.

sxe online oyun oynamak için kullanılır.

botlarla oynamak istiyorsan sxe yi açmıyacaksın.

analzing derken bekliyorum ve program yani c.s yanıt vermiyo kasılıp kalıyo sonlandırmam gerekiyo sonra neden peki? bot paketlerini yükleyince olacak mı

tamamdır arkadaşlar sorunu düzelttim lowens sağolsun oyunun herşeyini silip baştan kurduk source pack yüzünden hata veriyomuş şimdi düzeldi yardımlarınız için teşekkürler konu kapatıla bilir

Client error, check logs NE YAPMALIYIM?

arkadaşlar sabit konuda ki cs yi ve sxe 7.4 ü yükledim. bir server a giriyorum ilk ekran açılıyo ve sonra bu yazı çıkıyo.. sabit konudaki sxe 6.6 sorunuyla ilgli olan dosyalarıda models a atmayı denedim fakat olmadı yardımcı oulrsanız sevinirim...

aga spruon cozumu bende ama dıyecegım yerı arda bır temızle

baslat
calsıtır (regedit)
H KEY LOCAL MACHNE
software
sxe yı bul hata verdıkce temızle

ben ole yazpıom sahsen 1 bılemedın 2 hafta rahat edıom

yeniyim oyunda yardım lütfen

arkadaslar oyunu acıyorum ama masa ustunun tamamında acılmıyo tam ortada kucuk bı ekranda acıldı ıl yukledğımde boyle değldi(cs1.6) vista kullanıyorum şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri