..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De_Nuke_32 sorunu bi bakın

arkadaşlar de_nuke_32 mapi yükleniyo bitiyo oyundan tamamen atıyo sonra yardım ediniz :) :vur

Cs 1.6 Servere Girerken Takılıyor..

Cs 1.6yı Xpdeyken Sorunsuz Oynuyordum Bazı Sebeplerden Dolayı Vİstaya Geçtim Fakat Bazı Serverlerde Ok Yazısı Falan Geldiğinde Takılıyor Yanıt Vermiyor ayrıca Başka Mapa Geçerken de Yanıt Vermiyor? Nasıl Çözebilirim?:saskin

vistada sık yaşanan sorunLardan
bu vistanın aero özeLLiğinden kaynakLanıyor
ayrıca pc de internet downLoad maneger yükLüyse bu da sorun çıkartabiLiyor

şahsen bi ara vistada denedim aynı sorunu ben de yaşadım
aero özeLLiğini kapatıp kLasik görünüme döndüğüm ve idmanı siLdiğim zaman oyuna giriş
yapabiLmiştim

sen de dene istersen
bunun haricinde mavi ekran hatasını da aynı şekiLde önLeyebiLmiştim
koLay geLsin

oyundan dowLoad oLarak deiLde internetten aratıp haritayı downLoad edip daha sonra
cstrike içinde maps kLasörüne atmayı dene

hemde nasıl süper olcak bende biohazard beta var +setlaser plug'i de var biz kurduk ama zm olunca bunny olmuo bi anlat be :D

ya ben bulamadim o dehiştir diyon ya onu bulamadim ltf yardimmmmmmmmm

Fуσηв;3780522' Alıntı:
waLL kuLLanıcam diye sağını soLunu karıştrır biLmediğiniz programLarı yükLer dosyaLarı değiştirirseniz
sizin farkında oLduğunuz tek sorun cs deki sorununuz oLur
piyasadaki tüm waLLar trojan vb yazıLımLarLa doLudur
tüm arkadaşLara geçmiş oLsun pardon bin beter oLun

Haklısın güzel saptama bravoo... :clap
Hile kullanıp sağını solunu kurcalayanlar için söylüyorum.
Beter olun bilgisayarınız beter olsun çöksün göçsün :vur

Aynı kurulum dosyasından başka dizine (örn: valve ise valve2 gibi)
dosyaları kuracaksınız. Hlds.exe nin kısayol hedefine;
-console -game cstrike +ip (kullanmak istediğiniz ikinci serverin ip adresi) +sv_lan 1 +maxplayers
(kaç kişilik olacağı örn; 30+2) +map de_dust2 -nomaster. gibi yazacaksın ve buyur sana 2. server
ama serverin özellik bakımından 2. serveri kaldırır mı bilemem.

Cs 1.6'da sxe ile......

Arkadaşlar sxe açıyorum oyuna tıklıyorum blue screen geliyo ve pc res atıyo işletim sistemim Vista Home Basic

acil yardımmmm:((((

ark lar ben cs 1.5 i aldım ve ilk defa yükledim.sonra oyun kuruldu.ve girdim.online cs yi tıkladım oda ne imlec kum saati halini aldı ve dondu.açılmadı.sonra kapatmak zorunda kaldım.gecenkinde yüklemiştim vu böyle bir problemle karşılaşmamıştımç
sizce neden bunu yapıyor.hata bile vermiyor.sadece açılmıyor ve donuyor.:(
bi yardımcı olursanız çok sevinirim
online oynayamıyorum cevaplarınız bekliyorum:(:victory

bi dosya lazım!!!!

arkadaşlar bana sxe si sorunsuz çalışan bi arkadaş,sxe nin dsoyasındaki,ddsxei system dosyasını upload edebilirmi?lütfen çok lazım cs ye gircem sxeyi açıorum.oyuna girdikten 5 dakka sonra sxe kapanıo,not defteri çıkıo:Snot defterinde bu dsoyanın hatalı olduğu yazıo:Syardım pls:S

ark ekran kartını güncelle derken ne yapmam gerekiyor.
pek anlamam da.
umarım hatayı anlamışsındır.
bi yardımcı olsan ne yapmam gerekio.:( :s

grafik ayarlarini open gl ye getirdin degilmi?
sonra oyuna girdin oyun donar gibi oldu sesler geldiginde escye bastin ve oyuna tekrar dondun bunlari yaptinmi?

yıldız şeklindeki şifreleri kırma yardım

yıldız (****) şeklindeki şifreleri nasıl öğrenebilirim yardım pless

grafik ayarlarini open gl ye getirdin degilmi?
sonra oyuna girdin oyun donar gibi oldu sesler geldiginde escye bastin ve oyuna tekrar dondun bunlari yaptinmi?

ARK OYUNDA LAN DAN GİRDİĞİM ZAMAN Bİ PROBLEM YOK BEN ONLİNE GİRMEK İSTEDİĞİM DE İSE ONLİNE GAME E GİRMEK İSTEDİĞİM DE DONUYOR YANİ ONLİNE GAME E GİREMİYOM.SES DE GELMİO BU SIRADA ONLİNE GİRDİĞİMDE.SADECE DONUYOR.VE ÇIKMAK ZORUNDA KALIOM.:(

ARK OYUNDA LAN DAN GİRDİĞİM ZAMAN Bİ PROBLEM YOK BEN ONLİNE GİRMEK İSTEDİĞİM DE İSE ONLİNE GAME E GİRMEK İSTEDİĞİM DE DONUYOR YANİ ONLİNE GAME E GİREMİYOM.SES DE GELMİO BU SIRADA ONLİNE GİRDİĞİMDE.SADECE DONUYOR.VE ÇIKMAK ZORUNDA KALIOM.:(
BİDE GRAFİK AYARLARIYLA HİÇ OYNAMADIM GEREK VAR MI ONA BU SORUN KARŞISINDA.?

ark lar yok mu bi yardımcı olcak yaaa:((((

Öğrendikten sonra ne yapacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri