Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
Arkadaşlar Bana cs 1.6 nın internetten oynaya bileceğim tek link bir setubunu verebilirmisiniz hep indirdiğim yer vardı artık ordanda inmiyor Şimdiden Çok teşekkürler...!
Arkadaşlar Hamachi serveri açtım... Fakat oyuna girip " LAN " yada "internet" kısmında serverimi göremiyorum. Kendi İp adresimden servera bağlanıyorum... Mesela
konsola giriyorum ve "connect 192.168.2.2" yazıyorum giriyor fakat arkadaşlarım bu şekilde giremez sanıyorum. bir yardımcı olurmusunuz. Hamachi açık iken açtım serveri Arkadaşlarım nası görecek beni LAN da yada internet de ???
arkadaşlar değişik puluginsleri olanlar paylaşa bılırler mı? Degişik gerekli puluginlere ihtiyacım var.Amx in sitesine girdim ama ingilizce olduğu için anlayamadım.
Şimdiden teşekkürler.:hhcool
Arkadaşlar cs oynarken mouse i hareket ettirince mouse bnm hareket ettirdiğim zamandan daha sonra hareket etmiş gibi oluyor.Sanki loss varmış gibi.Ama loss felan yok.FPS 100.ping iyi.herşey güzel.ama bu sorun yüzünden oyundan soğudum.Fyonb a danıstım ekran kartının dikey yenileme hızını düşür mümkünse kapa dedi.ama bunu yapmak için asus control paneline girmem gerekiyormus.Bende control panel yoktu.driveri taktım yüklemeye calıstım.yükledim.sağ alt tarafta yine control panel olmadı.ama sag tıklayınca en üst secenekte control panel cıktı.ama onu tıklayınca da su hatayı alıorum.LÜTFEN YARDIM
arkadaşlar oyunda favorilerime yeni serverlar kaydetmek istediğimde add server bölümünde yazdığım serverların listeye eklenmediğini gördüm. Acaba liste mi dolu diye birkaç serverı listeden çıkarttım ancak yine olmadı. Liste hala dolu olamaz 12 tane serverım kaldı topu topu... Sorun ne olabilir??
arkadaşım , virüs progralarını kapatıyomuzun oyuna girerken...kapatıp dene bir de.
diğer oyunlarda bu sorun varmı . yani diğer oyunlarda da seni bikaç dk sonra atıyomu oyundan ?
aklıma ekran kartınla ilgili bir sorunun olduğu geliyor . tam emin deilim .
en iyisi bilgilerini yedekle ve temiz bir format at ...