..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşalr bndede bu sorun oluyodu csyi kaldırdım(ama tüm dosyalarını).sonrasxeyi kaldırdım.yeniden yükledim...vveeee düzeldi:D

arkadaşalr bndede bu sorun oluyodu csyi kaldırdım(ama tüm dosyalarını).sonrasxeyi kaldırdım.yeniden yükledim...vveeee düzeldi:D

Giriyorum..Basiclife yardım etti..Teşekkürler..

Sxe Windows Xp'ye göre dağıtıldığı için Sxe kısayolunun üzerinde sağ tıklayıp "Özellikler"e gelin ve "Uyumluluk" sekmesinden uyumluluğu "Windows XP SP2" yap. Aynısını CS içinde yapın. Daha sonra sorunun düzelip düzelmediğini yazın :durdurun

Ayrıca Sxe'yi Çalıştırmadan Virüs Programını Kapat veya Korumayı Pasifleştir :goz:

Fуσηв ve bLueXtremE den aldigim yardimlari acikladim umarim sorun düzelmiştir..

hangi yardımlar :saskin:saskin aynı sorun bendede var ama çözemedim kesin bir sonuca ulaştıracak yöntem varmı arkadaslar bu arada uyumluluk da denedim ama uyumluluk secenekleri arasında xp sp2 yok...

Aynı sorun bende de var. Dün ne güzel giriyordum bugün sorun verdi.

hangi yardımlar :saskin:saskin aynı sorun bendede var ama çözemedim kesin bir sonuca ulaştıracak yöntem varmı arkadaslar bu arada uyumluluk da denedim ama uyumluluk secenekleri arasında xp sp2 yok...

Aynı sorun bende de var. Dün ne güzel giriyordum bugün sorun verdi.

konuyu acan arkadas anlattigim yol ile o gün oyuna girdi fakat burada belirtmeyi unutmus şuan eiş yerindeyim eve gidince açıklama yaparim iki doya upload etmem gerekiyor oyuzden evden aciklicam (;

blue diyorsa dogrudur oyuzden editlemiyorum yazimi banada kendisi anlatti cunku (;

Vala Arpej İkitane Dosya Verdi Sxe nin Klasöründe Biyere Attım Hiç Sorunsuz Giriyorum

Admın,Arkadaşlar Yardım

udhdrvoejge1ee2gm62v.jpg

Arkadaşlar sXe Yi calıştırıyorum İyi sorun yok

oyuna giriyorum sorun yok

Bir servera baglanıyorum baglanır baglanmaz vindows penceresine dönüyor

hata filan yazmıyor

cubuktaki Cs ye tıklıyorum Oyuna giriyorum

bu hatayı nasıl düzeltecem​

caps kardeşim capssiz zor sorunun çözülür...

saygılar....

Kardeş benimkide aynı hatayı veriyodu. Bİlgisayara ağır gelen birkaç dosya sildim.sonra cs yide bi taradım sxe yi yeniden indirdim. Şimdi rahatlıkla oynuyorum.

sorun inşallah hallolur. Kolay gelsin...

Görüntü kalitesi

Ben görüntü kalitesini 16 bitten 32 bite çıkartamıyorum..Onun için bazı yerler karanlık gözüküyor..Nasıl düzeltebilirim ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri