bit defender internet security ayarları - resimli Anlatım

fells2

Banned
Reaction score
0

1-yüklerken full demiyoruz , custom diyoruz , outlook kullanmıyorsak "antispam" ı kesinlikle yüklemiyoruz. ram tasarrufu etmiş olursunuz böylece.
2- parental kontrolü yani ebeveyn kontrölünü de yüklemiyoruz performans düşüklüğü olmaz böylece iki partı yüklememekten.
profil oluştururken internet explorer varsayılan demesine tamam diyoruz, outlook demesine bu adımı atla diyoruz.
en önemlisi !!! = internetinizin tipini sorduğunda en alttaki kendim ayarlayacağım şıkkını işaretliyoruz.
geneljg7.jpg
antivirüs ayarı defaultta iken custom diyoruz ve kendi ayarımızı resimdeki gibi yapıyoruz.
antivirsaa4.jpg
antivirs2jc7.jpg
firewall da seçim sizin ama şunu unutmayın seçeneği "ask" a getirmekle tam güvenlik sağlarsınız, hiçbir program kullanamaz sizden izinsiz. bir kere izin verdimmi bir programa devamlı aynı programı yeniden sormaz girsin mi diye
firewalxc4.jpg
burada interneti kullanan programların trafiğini yönetebilirsiniz, engellemek için program exe si ekleyebilirsiniz , mevcut rule leri silerek o programın bir dahaki açılışına kadar interneti kullanmasını önleyebilirsiniz.

bu ayar hassas , block deyince internet kesiliyor allow da dursun.
stealth mode ise ağ içindeki güvenliğinizi artırır.
firewaladvencedayarlarjf6.jpg
son olarak update ayarını 1 saatten 2 saatte bire getirin ki zırt pırt güncelleme ekranı çıkmasın.
updatetk4.jpg

10 gündür bunlarla uğraşıom...şimdi hepsini yayınlıyorum..sende saol

Geri