Bittorrent.exe, Copy.exe, Autorun.inf virüsleri için çözüm!! ve C, D'nin açılmaması

hard valla az önce banada geldi bu senin yöntemle gönderdim eline sağlık beni kurtardın...

çok teşekkürler bu virüs bana flash disc'ten bulaşmıştı çok iyi geldi

Bende de vardı bu sorun ama Kasper saolsun

Arkadaşım Çok SAol acayip işime yaradı fakat 1. kısımdaki program patlak Yenilersen Sevinirim

kardeşim öncelikle güzel döküman...
Ben verdiğin linki indirdim.sil.bat ı çalıştırdım,ama .DOS çalışıyo ve hemen pc yeniden başlıyo ve sonuç yok.Diğer işlemleri de uyguladım ama sonuca ulaşamadım.ESET Smart security denen lanet program sürekli alttan uyarı veriyo ve karantinaya taşıyo dosyaları...yardımcı olursanız çok sevinirim??

kusura bakma sonradan gördüm ilk mesajımdı...tdi nin verdiği linkle çözdüm sorunu,yine de teşekkürler..bu forum olayının boş muhabbet olduğunu sanıyodum...tekrar teşekkürler..

çok sağol kardeşim işimi gördü ne zamandır uğraşıyordum bu illetle :D

özellikle flash disklerden çok bulaşıyordu bizim pc lere çok çok teşekkür ederim eline sağlık

hiçbir faydası olmadı şimdi diski açmakta zorlanmıyorum ama hala klasörlerim gizli. x.com adlı dosyayı silemiyorum. autorun.inf nin içeriğini değiştireyim dedim salt okunur olduğu için bişe yapamıyorum ltfn yardım!

bende ComboFix diye bişey kullanarak temizlemiştim..

Geri