Biyografi/Diskografi

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
Tüm ünLü insanLarın,sanatçıLarın,oyuncuLarın,futboLcuLarın,siyasetçiLerin vs.. biyografiLerinin,diskografiLerinin payLaşıLdığı bir böLümün açıLmasını öneriyorum..AdminLerimiz bu önerimi dikkate aLırsa bu böLüm için her türLü katkıyı sunmaya hazırım..

SaygıLarımLa..

Tüm ünLü insanLarın,sanatçıLarın,oyuncuLarın,futboLcuLarın,siyasetçiLerin vs.. biyografiLerinin,diskografiLerinin payLaşıLdığı bir böLümün açıLmasını öneriyorum..AdminLerimiz bu önerimi dikkate aLırsa bu böLüm için her türLü katkıyı sunmaya hazırım..

SaygıLarımLa..

Yeni bölüm açılmasına gerek yok, bunların hepsi için Hackhell'de mevcut bölümler zaten var, şöyle ki;

Tüm ünlü insanlar zaten hepsini kapsıyor, sanatçılarınkini KÜLTÜR & SANAT bölümüne, eğer bu sanatçılar müzisyense MÜZİK bölümüne, futbolcularınkini SPOR bölümüne, siyasetçilerinkini ise SİYASET bölümüne açabilirsin, açacağın başlık bunların hiçbirine uymuyorsa yani kafana yatmazsa HER TELDEN bölümüne açabilirsin. Diskografi için MÜZİK bölümünü kullabilirsin. Yeter ki konu açmak iste :)

Yeni bölüm açılmasına gerek yok, bunların hepsi için Hackhell'de mevcut bölümler zaten var, şöyle ki;

Tüm ünlü insanlar zaten hepsini kapsıyor, sanatçılarınkini KÜLTÜR & SANAT bölümüne, eğer bu sanatçılar müzisyense MÜZİK bölümüne, futbolcularınkini SPOR bölümüne, siyasetçilerinkini ise SİYASET bölümüne açabilirsin, açacağın başlık bunların hiçbirine uymuyorsa yani kafana yatmazsa HER TELDEN bölümüne açabilirsin. Diskografi için MÜZİK bölümünü kullabilirsin. Yeter ki konu açmak iste :)

Müzik böLümünde,Siyaset böLümünde,Ne de spor böLümünde bunLarı payLaşacak bir aLan mevcut değiL.Ki ayrıca bahsettiğin böLümLerin kuraLLarı buna müsait değiL.Senin pencerenden bakacak oLursak her teLden bu görevi üstLenmiş oLuyor.O zaman hiçbir payLaşım böLümü oLmasın,herşeyi her teLden de payLaşaLım.OLaya neden benim konu açacağımı düşünerek başLıyorsun orası ayrı bir muamma.Burada konu açma isteği faLan yok.Amaç forumun zenginLeşmesi ve iLginin artacağı böLümLerin kuLLanıcıLara sunuLmasıdır.Biyografi/Diskografi böLümü bütün site ve forumLarda iLgi çeken bir böLümdür..
Lütfen sırf karşı görüş biLdirmek için yorum yapmayın.Site bundan fayda/zarar görür mü diye bakın..​

Öneriyi yerinde buluyorum, araya "yeşillik" katacak yorumu sildim.

Bu geçenlerde benımde aklıma takılmıştı , teşekkürler...

Biyografi ve Diskografi tamamıyla ayrı anlamlar taşıyor o nedenle sadece "Biyografi" adında yeni bölümümüz açılmıştır.
Hackhell Forum

Geri