Biz Istersek Alırız!!! (ronaldo Florya'dan Döndü!..)

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
xsta9.jpg

İtalya’nın Milan takımında oynayan Brezilyalı golcü Ronaldo’nun Florya’dan döndüğü öğrenildi.
Milan’ın Brezilyalı yıldızının Florya’dan döndüğü iddia edildi. Edinillen bilgilere göre ünlü golcünün kronik sakatlığı G.Saray’a geri adım attırdı

İtalya’nın Milan takımında oynayan Ronaldo’nun Florya’dan döndüğü öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, her konuda anlaştığı Brezilyalı yıldızı almaktan son anda vazgeçti. Başkan Adnan Polat’ın, Milan Başkanı Galliani’yle temasa geçip, “Biz Ronaldo’ya talip olduk. Kendisi ile anlaştık ve imzaya hazırız” şeklinde teklifte bulunduğu ifade edildi. Galliani’nin de ‘Ronaldo’nun durumu iyi değil. Doktorlar futbolcunun futbol hayatının biteceğini söylediler. Yinede karar sizin” şeklinde cevap verdiği belirtildi. Bunun üzerine Cim Bom’un Ronaldo’dan vaz geçtiği öğrenildi.

MİLLİYET

Ya ne yapacan miLadı geçmi$ oyuncuLarı taze kan Lazım bize nasıL Revizyondur bu anLamadım ...

yaww alıpta ne yapacaktı ki
allahtan geri adım atmışlar

saglık olsun başka oyuncumu yok:D

Dünya kulübüyüz ve Gayet Normaldir.Bakın Arkadaşlar Appiah denen bir futbolcu vardı zamanında beğenmediğimiz ve çöpe salladığımız şimdi küçük Takımlarda yıldız konumunda oynuyor.Aaa Bu nedemek yani R.madrid,M,united,Chelsea,Milan Bu Takımlara oyuncu satış ve alışlarımız olmuştur,Fakat şimdi bu olayı neden Gündeme Getiriyorlar,Paramız Yeterli olsun Ronaldinyo bile Hayır diyemez Bize Öylemidir.:)

floryaya ronaldinho henry geldi tek kale mac yapıp gittiler tadında bir haber

fotomactan beklerdim bu tarz haberi :D

yersen......bu ne fener komplex i valla anlamadım gitti......ronaldoyu almaktan vazgecmısler :)
ee tabi kıskanclık adama ronaldoyu da aldırır...hayır o degıl bazılarıda aman ıyıkı almamısız havasına gırmısler :) arkadasım ronaldoyu bılmem ama ıyı parayı gozden cıkarırsanız bızım kapı onune koyduklarımızdan bazılarını yıne alabılırsınız.......ronaldo gs ye gelırse siirt koy hızmetlerı yse sporda drogbayı alır kesın hıc sasırmam .......

Geri