SQULACHİ
Banned
goradan mı çıktın olm senbizturkuz' Alıntı:sen kimsin
goradan mı çıktın olm senbizturkuz' Alıntı:sen kimsin
[StİnG]' Alıntı:
vah soLarizim vaH ;
aynı sunucudakki spy.gen e cakan soLarizim vah ...
vah benim HH in göz bebeği Lamerim vah
yöneticinizi iyi tanıyın daha sora konuşmayı öğrenin
+
Dark ın imzasını da unutmayın ,önemLi oLan şifresiz girebiLmek .
neyse fazLa uzatmaya gerek yokh .(oLanLar gayet acık , biLenLer için tabi
freemitnick tüm mesjLarında , kötünden eLement uydurmuşun .
biriLerinin k.cını yaLamaktan vazgecin artık .
[StİnG]' Alıntı:konuya son msjım oLsun . o beyninize yerLeştirin ..
bu cümLeLeri.
Alıntı:
bu başlıgı sting yazmış biz konuştukmu herkez susar die siz konuşmayı biliyormusunuz pardon dünkü çoçuklar ders aldıgınız zamanları unuttunuz şimdi abilerinize kafa tutuyorsunuz bu kapak olsun size
vah soLarizim vaH ;
aynı sunucudakki spy.gen e cakan soLarizim vah ...
vah benim HH in göz bebeği Lamerim vah
yöneticinizi iyi tanıyın daha sora konuşmayı öğrenin
+
Dark ın imzasını da unutmayın ,önemLi oLan şifresiz girebiLmek .
neyse fazLa uzatmaya gerek yokh .(oLanLar gayet acık , biLenLer için tabi
freemitnick tüm mesjLarında , kötünden eLement uydurmuşun .
biriLerinin k.cını yaLamaktan vazgecin artık .
lem ne alakası var adnan hocayla sende taktın gıdıyon kıme dıyosan belkı sensın adnan hoca reklamını yapıyosun muhahahahahahah:mutlu: :mutlu:FLeTCh®' Alıntı:Adnan Hoca nın motorlarından sonra topları da çıktı zuahhahaaha
:mutlu: :mutlu:
iyi güzel hoş demişsin www.spy.gen.tr de hep açık kalacaktıalora' Alıntı:syp herzaman açık kalacak
BuNaLım' Alıntı:lem ne alakası var adnan hocayla sende taktın gıdıyon kıme dıyosan belkı sensın adnan hoca reklamını yapıyosun muhahahahahahah:mutlu: :mutlu:
hanı kanıt yayınlayacaktın nerde ben stıngı destekleyende sevende bı ınsan dıılım ama senın burda adnan hocayı( bunu kıme dıyerekde ) sokman yine anlamadım konuyu farklı yonlere çekme birşey bılıyosan ya yayınla yada bu konuyu her zaman gundeme getırmeFLeTCh®' Alıntı:severim ikisini de
eğlencelik bunlar
o bakımdan bi arada düşündüm
kendisi de çok sever zaten hocasını![]()
BuNaLım' Alıntı:hanı kanıt yayınlayacaktın nerde ben stıngı destekleyende sevende bı ınsan dıılım ama senın burda adnan hocayı( bunu kıme dıyerekde ) sokman yine anlamadım konuyu farklı yonlere çekme birşey bılıyosan ya yayınla yada bu konuyu her zaman gundeme getırme![]()
![]()
Borghese' Alıntı:
iyi güzel hoş demişsin www.spy.gen.tr de hep açık kalacaktı
bilmeyen arkadaşlar bi baksın açık ama nasıl
******* da bu hale gelmesinde
bu arada bu arkadaşların yaş grubu kaç ya 0-6 mı ?
Düşmanımda olsa yapmam.mvardar' Alıntı:yok yok bim çok takmış kafasına 3 güne kalmaz basar indexi o siteye![]()
Komiq' Alıntı:Bunun ne cookie ile alakası var ne de bashka bir Script açığı ile. Arkadashın biri belli ki şifresini kaptırmısh. Bu olay hackhellde de Webmaster nickinin kaybedilmesi gibi bişeydir. Aynı react0r arkadashın trojan yeyip Debullacılar tarafından alay edilmesi gibi. Yani ortada hack yok olamaz da.Sadece bekLeyin ve görün diyorum bashka bişi demiyorum =)