Bizden ne istiyorsunuz? Söyleyin yapalım!

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
Bu devlet, bu hükümet, bu askeriye bizden ne istiyor, ne istiyorlarsa yapalım!

Destek mi istiyorsunuz? Hep birlikte verelim!
Silah mı lazım? Gidip alın, kendiniz üretin, biz üretelim!
Paranız mı yok? Neyimiz var neyimiz yoksa devletmize verelim!
Asker mi lazım? Hepimiz hazırız, gel deyin sular seller olup gelelim!
Şehit mi lazım? Hepimiz şehadet şerbetini içmeye hazırız kana kana içelim!

ama bizden daha fazla sabır istemeyin!

Bu hukümetin bizden istedikleri ne sabır ne destek ne silah...

Bizden artık sabır değil TAVİZ istiyorlar...
Bizden destek değil GÖZLERİMİZİ KAPATMAMIZI istiyorlar

Artık bugün son açıklamalrdan anlaşıldı ki Bu HUKÜMET bu görevi yerine getiremiyecek....

sorun açık ve seçik bellidir.
hükümet güvenlik güçleri ve terör örgütü arasında tarafsız hakem görevini üstlenmiştir.
hükümet aciz ve çaresizdir.
kukladır.
vatana ihanet içerisindedir.
halk eğitimsiz ve cahildir.
az önce leke nickli arkadaşla tartıştık konuyu... herkes olayın içindeymiş meğer. ama yazık, herkesin gözü boyanmış. herkes olayı çoktan çözmüşte haberimiz yok.
verilen cevap "olmayacak duaya amin denilmez,"
polemik yaratmaktan vazgeçin.
komu oyu oluşturalım. hükümeti "önce meclisi temizletmek" için yeni bir referanduma sürükleyelim.
bakın osmanlıdaki lale devri, şimdi hükümetin sülale devri haline gelmiş.
bOşbakan ve kurmaylarının 30'a yakın şirketi barzani denen it ile ticaret yapıyor.
önce bOşbakana sonra tüm hükümete tavır zamanı.
terör ve vatana ihanet edenelere idam cezası için EVET

Irak hükümet sözcüsü Ali El Dabbagh, Türkiye'nin sınırötesi operasyon yapması halinde tavırlarının neolacağının sorulması üzerine “Bu olursa Türklerle çatışacak durumda değiliz, ancak Türk ordusunun girmeye niyeti olduğunu sanmıyorum” dedi.

Sözcü Dabbagh, Türkiye, ABD ve Irak arasında geçen yıl oluşturulan üçlü mekanizma çerçevesinde terör örgütü PKK'ya karşı Türkiye ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını, ancak Türkiye'nin polis gücü olmayacaklarını söyledi.

Ortadoğu Enstitüsü adlı kuruluşta konuşan El Dabbagh, olası tek yanlı bir askeri müdahaleye karşı çıktıklarını ve PKK ile mücadelenin ortak yapılması gerektiğini belirtti. Türkiye'nin sınırötesi operasyona girişmesi durumunda Irak'ın ne yapacağının sorulması üzerine El Dabbagh, “Bu olursa Türklerle çatışacak durumda değiliz, ancak Türk ordusunun girmeye niyeti olduğunu sanmıyorum” dedi.

El Dabbagh, “Iraklı Kürt lider Mesut Barzani'nin terör örgütü PKK'ya Irak'ı terk etmesini söyleyerek sorumluluk örneği gösterdiği” görüşünü savundu.

az önce leke nickli arkadaşla tartıştık konuyu... herkes olayın içindeymiş meğer. ama yazık, herkesin gözü boyanmış. herkes olayı çoktan çözmüşte haberimiz yok.
verilen cevap "olmayacak duaya amin denilmez,"
polemik yaratmaktan vazgeçin.

terör ve vatana ihanet edenelere idam cezası için EVET

Yahu o kadar saydın saçmaladın . Sen daha konu ne bilmiyorsun .
Burda millete benim bu konuyu savunduğum yolunda bir izlenim vermişsin .

Ben sana msn'de de açıkladım . Olmayacak duaya amin denmez lafımı nerelere getirmişsin .
Bu hükümetle bu iş olmaz anlamındadır . O dediğim laf bunun göstergesidir .

Kendini bir halt sandığından ilk önce benim eğitim seviyemi sordun , sonrada yukarda kestiğim bazı bölümlerde halk cahil dedin ya benide o kategoriye soktun .
:D

Sana birkaç soru sordum , sen bana cevap veremedin . Halk isterse olur gibi birşeyler geveledin .
Halk isterse olur olur ama sen ilk önce yakın tarihini oku . 80'lerde olmayan şeyler bu zamanda hiç olmaz .

Son söz konuda açıklama yapmak zorunda kaldım millet biraz konu dağılır gibi oldu ama beni mazur görün . Bu elemana birkaç şey yazmak zorundaydım .

Bu eleman daha adam gibi tartışmayı bilmediği için bana msn'de son sözleri Uza sen ne anlarsın vs gibi söylemlerdi .
Bende bu kendini beğenmiş zatı muteremi msn'imden silip üstünede engelledim .
Zaten bu elemanı eklemekle hata etmişim .

Açıklama yapmak zorundaydım yoksa beni sitede yanlış gösteren zattı kendileri .

Ah bi isteseler 15 yaşındaki bebeler bile gider...70 yaşındaki dedeler,eli öpülesi analar gider...
Ama dediğin gibi istedikleri sabır,itlerin istedikleri soğutma...Abd birkaç gün istemiş,pkk ateşkes ilan etmiş...Bakanımız gircez ama şimdi değil demiş...İtler daha çoook gencecik askerlerimizi öldürür...
Bazıları girmemiz için ugraşıo...Bataklığa sürüklemek için ugraşıo...
Akıllı ve güçlü olmamız lazım.
Korkan adamı köpek ısırır,korkmayana havlar durur
UYAN EY HALKIM...UYUMA

soğukanlılıkla hareket edelim akli selim düşünelim heycana kapalıp hatalı girişimlerde bulunmayalım..bence düşüncesizce hareketler bizim bu gün olduğundan daha fazla zarara sokar...

soğukanlılıkla hareket edelim akli selim düşünelim heycana kapalıp hatalı girişimlerde bulunmayalım..bence düşüncesizce hareketler bizim bu gün olduğundan daha fazla zarara sokar...

Aynen katılıyorum. Soğuk kanlı olalım ve her adımımızı atarken iyice düşünelim. Askeri harekat elbette yapılması gerekiyor ancak hem siyasi hem ekonomik olarakta desteklenmesi gerekiyor, sırf asker göndermek için asker göndermeyelim eğer öyle olursa 22 yıldır yapılan hatayı tekrar yaparız boş dağları dövmüş oluruz.
Şu anda Asker kararlılığını gösterdi, ama bir kaç gündür görülüyorki siyasi kanat zayıf
halka görünümü veriyor.
Acilen siyasilere baskı yapılması gerekiyor. Burda da halkımıza görev düşüyor. Aşırı tepki göstermeden gösteriler yoluyla hükümete baskı yapılması gerekiyor. Halkın sabrının taştığı, eğer hükümet birşeyler yapmazsa bu vebalin altından kalkamayacağı mesajı verilmeli.

Geri