Bize bi anasayfa lzm yaww !! Bi önerim war bu konuda !

WARTOX

New member
Reaction score
0
Yönetici ve üye arkadaşlar şöle forumu takip edebilceğimiz en bi anasayfaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum! WARDOM daki format ve bölümlerin iyi olduğunu düşünüyorum ve eğer yeni bişşiiler yapılcaksa şu yeni konular (Forum mesajları yazan en üstteki yer), Top 10 Üye ve Forum bölümlerinin olmasını öneriyorum bu konuda yönetici arkadaşlar bi bilgi werin yaw? bi proje war mı bu konuda? ?

ya dooru soluo arkdas bende bise solıım ben de basıt ama ıı sekıl bırkac flash teme var istio sanız verebilirim irtibata geçelim istiosanıs tabi..

Bence bu haliyle güzel,eksiklikler ve gerekli düzenlemeler ilerleyen günlerde yapılacaktır.

bencede bir ana sayfa lazım en son forum başlıklarının yer aldığı ama 10 adet değil min.25 adet ve tam liste linki. Program Top10 bölümü falan filan. ben elimden geldiğince bişey yaparım bi araştırayım.

ya aynısını demedim zaten hem flash daa ii millet adsl e geçti agır olmazda bay ii efectler filan ii bir sade ama güsel bir ana sayfa yakısır yani.. öneri bu sadece :)

Bırkac gun ıcınde forumun tum eksıklıklerı gıderılıcek anasayfada hızmete gırıcektır arkadaslar cok kısa zamanda kurduk forumu bıraz sabır :)

Dark_Angel' Alıntı:
Bırkac gun ıcınde forumun tum eksıklıklerı gıderılıcek anasayfada hızmete gırıcektır arkadaslar cok kısa zamanda kurduk forumu bıraz sabır :)
ben anlamam sabır mabır cabuk anasayfa yapn sabaha gorcem anasayfayı yıkarım basınıza bu sıteyı :D :D :D ....

Dark_Angel sabır kalmadıııı içimdeee dertler yaş oldu gözümde bu hasretlik denizinde boğulmadan gel :D
neyse ahmet babadan sonra uyarıyım ana sayfa lazım ben biraz bakınıyom iyi bişi bulursam sana gönderirim sen değerlendir :)

oke beyler yapılcakmış zati :D ama bence anasayfamızda yeni konular (Forum mesajları yazan en üstteki yer), Top 10 Üye ve Forum bölümlerinin olması gerekli bunlar çok kullanışlı oluodu !

WARTOX' Alıntı:
Top 10 Üye ve Forum bölümlerinin olması gerekli bunlar çok kullanışlı oluodu !

top 10 falan ne biçim kouşuyon yaw :D bence bole top 10 yapılacaksa kişinin açtıgı konu sayısına gore sıralanabilirse çok daha iyi olur

arkadaşlar kurulucak acele yok acele yok

abi wardomun anasayfasından ziyade böle sadece bu siteye özgün yeni fikirler bulunsa...
mesela forumun küçültülmüş bir versiyonu alt tarafta bi i frame de yeni mesaj geldikçe yenilense ve en son gelen mesajın içeriiini fln gösterse?

evet bırakın akışına siteyi zamanla olur,

bide logo yarışması yapalım, yada yarışma olmasada logo yapalım en güzel olan kullanılsın sitede...

Bende bir scirpt için kasıyorum zamanım kaldıkça.

İnvite script bakalım vbulletın ıle eslestırebılecekmıyız..

hadi bakalım bir an önce tüm işeyarar üyeler geçse şu siteyede bi rayına oturtsak anasayfayı fln ! Wardom gibi oturmuş bi site olsa (son zamanlarda WARDOM bozuldu gerçi ama :D)

Wardomun kopyası oLmayaLım arkadaşLar ne BiLim Biraz farkLı takıLaLım :D CooL oLaLım hep aynı Sayfa insanın gözLeri agrıyo bea :D

Benim karanlık yüzüm ( Angel - Dark_AngeL :p ) cnm öyle sabır mabır anlamayız hemen istiyoz bak ana sayfayı yoksa gelir kapına dayanırım nerde leynn bu dark diye :D :D

fthnl' Alıntı:
top 10 falan ne biçim kouşuyon yaw :D bence bole top 10 yapılacaksa kişinin açtıgı konu sayısına gore sıralanabilirse çok daha iyi olur

iyiydi dostum :))

Dark şekilli olsun efect li falan inşallah gusel olur

Geri