bize destek olun

.Carnage

New member
Reaction score
0
daha önceden de yazmıştım siteyi ama o siteden bi kaç arkadaş ile kavga ettim sonrada çıkarttım siteden geçenlerde tekrar kurdum sitemizin kuruluş amacı bu sene siteden ve çeşitli yerlerden alıcağımız paralarla yıllık parasını toplayıp yıllık çıkarmak bu konuda okulumuz hiç birşey yapamıyor okulumuzda yıllık en son 5 sene önce çıktı yani biz göremedik bunu sizden tek isteğim www.tma89.com adresine üye olmak ve forumlara 1-2 mesaj yazmak böyle bir mesaj yazdığıma hala inanamıyorum ama ne yapalım elden başka birşey gelmiyor :(

saygılar

bence reklam kokuyor bu sıteye para harcıcagınıza yıllıgı yapsaydınız ya olmadımı?

bu siteyi yapıcağımız para 50 milyon yıllık 20 milyar zaten reklam yapmak için koydum hackhell farklı bir site benimkisi farklı bir site bunun reklamı olsa ne olur olmasa ne olur

ıyıde sen yıllık 20 mılyar dıyorsun ne yıllıkmıs o oyle araba fıyatına ?
ayrıca sana sıte 20 mılyar toplamazkı ?
hackhell zor topluyordur 20 mılyarı

o ney be suspent?

site hacklenmişti bi ara sonra nolduysa host siteyi kapattı neyse şimdi tekrar açık

4 sınıf her sınıfa 5 milyar bu yıllık kuşe kağıda olcak renkli olcak vs.... hem hepsini siteden toplucamda demedimki esnaftan falan da para toplucaz

okuldan bir duyum aldık 9 milyar toplanmış sanırsam ama okuldan biz değil birde bişey duyurmak istiyorum sitemiz yani tma89.com host sorunları yüzünden kapandı (host sanırsam parayı aldı kaçtı) www.dengal.tr.cx altında free hostlarla devam ediyoruz hosta ihtiyacımız var ama elimde şu an nakit para yok biraz gecikmeli olabilir

Geri