Bizim Bekir Var Ya Bekir ! (18+)

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Köyün ağasının 3 oğlu ve 1 kızı varmış. En küçüğü ise 5 yaşında olan Bekir'miş. Bu aile ise atalarından sapıkmış.

Ağanın büyük arzusu ölmeden önce oğullarının mürüvvetini görmekmiş. Ağa en büyük oğlunu evlendirmeye karar vermiş ve dillere destan muhteşem bir düğünle oğlunu evermiş. Ağa gerdekten sonraki günün sabahı kasıla kasıla kahveye gelmiş ve demiş ki;

- Bizim gelin var ya gelin, onda bir ... var ki sormayın. Ben yaptım, oğlum yaptı, öbür oğlan yaptı, bizim Bekir var ya Bekir, o bile yaptı ! demiş, millet alkışlamış tabii.

Aradan birkaç yıl geçmiş ve ağa öbür oğlunu evlendirmeye karar vermiş, dillere destan muhteşem bir düğünle oğlunu evermiş. Ağa gerdekten sonraki günün sabahı kasıla kasıla kahveye gelmiş ve demiş ki;

- Bizim yeni gelin var ya yeni gelin, onda bir ... var ki sormayın. Ben yaptım, oğlum yaptı, öbür oğlan yaptı, bizim Bekir var ya Bekir, o bile yaptı ! demiş, millet alkışlamış tabii.

Aradan yine birkaç yıl geçmiş ve sıra kızına gelmiş ve dillere destan muhteşem bir düğünle kızını evermiş. Ağa gerdekten sonraki günün sabahı kahveye harap bitap bir halde gelmiş ve ağlayarak demiş ki;

- Bizim damat var ya damat, onda bir ... var ki sormayın. Gelini yaptı, hanımı yaptı, beni yaptı, oğlanı yaptı, öbür oğlanı yaptı, bizim Bekir var ya Bekir !

O öldüüüü !

:D

Kuzay kalbimde artık başka biyerin var, 15 bininci teşekkürüm sana ait =)

cok boktan, sacma sapan bi fıkra.
bu fıkranın anlatılması bile gereksiz.
neden bir adam gelini ile ilişkiye girsin ki?
ayrıca bu olayın komik tarafı neresi?
yok efendim, aileye yeni gelen damat herkese
tecavüz ediyor, küçük cocugun da ölümüne
sebep oluyor. neresi komik bunun?

Bikere bu bir olay değil 'fıkra' , sen hiç yaşanmış fıkra gördün mü ?

Bu fıkrayı saçma olarak nitelendirip GERÇEK HAYATLA BAĞDAŞTIRAN asıl senin yorumun Saçma Sapan ve senin tabirinle BOKTAN

!!!

bu yoruma aynen katiliyorum;neresi komik;neresi fikra;fikra diye anlatilan olayin icinde her türlü ensest iliski var,komik olan ne ?neymis fikraymis,hadi be ordan.....

bu yoruma aynen katiliyorum;neresi komik;neresi fikra;fikra diye anlatilan olayin icinde her türlü ensest iliski var,komik olan ne ?neymis fikraymis,hadi be ordan.....

Fıkrayı gerçeklikle bağdaştıran şu yoruma bak, yorum bile demiyorum. Yazık !

Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın, buraya yazmak isteyip yazanın da sonunun ne olduğu ortada.

Bkz: Zartabur.

Ne olmuş ?

Ban !

contrackt killer.......sen kendini ne saniyorsun?adam yorumunu yazmis,bu forumda acilan konulara yorum yapmak yasakmi?illaki senin her actigin konuya insanlar olumlumu yorum yapmak zorunda?ne o öyle ben adami BAN larim ederim keserim nidalariyla,insanlari forumdan sogutuyorsun?senin gibi kisiler oldukca bu forumdan insanlar kacar,sen bu sitenin sahibimisin?olsan bile insanlara hakaret edemezsin.yazdigin fikra ya ilkokul cocuklari bile gülmez,gercek hayatla kimsenin bagdastirdigi filanda yok,sonucta fikra bu...ama senin zihniyetinde insanlar bu forumda oldukca vay halimize,seni terbiyeye ve eline verilen yetkileri insan gibi kullanmaya davet ediyorum,burada kurallara karsi gelen hic bir yorum yok,ZARTABUR da dahil...

Kimin klonusun ? Cevap ZARTABUR ! Yüreğin varsa kendi nickinle yaz, yeni üyelik alıp saçma sapan mesajlarını hem de ilk mesajını benim başlığıma attığına göre sende yok o şey.

ne damatmış be:))

senin gibi terbiyesiz birisine cvp bile vermek bana düsmez ..sen kimin klonusun bile demiyorum,cünkü sende klonlonacak bir sey bile yok..olsa olsa bos bir beyin var onun icini doldurmak icin klonlanabilirsin..sen kimsinki herekese seni ban ladim,seni banlarim diye elindeki kozu aptalca söyliyebiliyorsun,senin gibi terbiyeden nasibini almamis insanlari muhatap bile almam..anlattigin fikrada zaten sana hitap ediyorki cok komik bulup yayinlamissin:)

Geri