BJK 1-1 GS [TSL 22. Hafta - Tek BaşLık]

İnönü'den çıkış yok

Şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek için derbide mutlak galibiyet hedefleyen Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı Dolmabahçe'de sevindirmiyor.

fft1mm886209.jpg

Siyah-Beyazlılar, İnönü Stadı’nda oynanan son 13 maçta rakibine büyük bir üstünlük kurarak, Cim Bom’a sadece 1 kez mağlup oldu. Bu periyotta rakibine karşı 6 galibiyeti bulunan Kara Kartal, 6 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldı.​

Kein probLem !*

Mustafa Denizli, Fink'e “Arda'yı sen tutacaksın” dedi, Alman yıldız yanıtladı: “Karşımdaki oyuncunun kim olduğu önemli değil. Arda çok yetenekli ve önemli bir futbolcu. Bu durum benim için büyük bir avantaj. Çünkü onun bütün özelliklerini biliyorum...”

10hrbd5.jpg

Beşiktaş için büyük önem taşıyan pazar günkü derbi öncesinde teknik direktör Mustafa Denizli planını belirlemiş ve Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’ı marke etme görevini de Michael Fink’e vermişti. Hocasının bu talimatını olumlu karşılayan Fink, “Kein problem (sorun değil)” yanıtını verdi. Saha içerisinde teknik heyetin vereceği görevleri harfiyen yerine getireceğini dile getiren Fink, sözlerine şöyle devam etti...

‘Arda’yı iyi tanıyorum’
“Karşımdaki oyuncunun kim olacağı o kadar da önemli değil. Ancak Arda hem Türk Milli Takımı, hem de Galatasaray’da çok başarılı olmuş bir futbolcu. Duruma bu pencereden baktığımızda işimin kolay olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Arda’nın tüm yeteneklerini ve özelliklerini biliyorum. Ben tüm gücümü sahaya yansıtacağım. Ayrıca takım olarak da terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Rakibe saygı duyup, üç puan için mücadelemizi ortaya koyacağız. Taraftarımızın da desteğiyle sahadan zaferle ayrılacağımıza inanıyorum.”

Orhan Yıldırım Fanatik​

Çarşı Şov İçin Hazır

Liverpool maçında kırdıkları 'desibel rekoruyla' ünü dünyaya yayılan Beşiktaş'ın Çarşı grubu, derbiye çok özel hazırlık yaptı.

fft1mm887626.jpg

“İnönü’de unutulmaz bir derbi” sloganıyla hazırlanan Siyah-Beyazlılar, ayrıca bu maçla birlikte kapalı tribün amigosu Harun Dulkara’ya da kavuşuyor. Cezası biten ve bu kararı Valilik tarafından resmen onaylanan Dulkara, tribün şovunu organize ediyor. Peki, Başkan’a yönelik “Yeter” tezahüratı bitecek mi? Dulkara’nın yanıtı şu: “Kişiler değil, Beşiktaş önemli. Çarşı şampiyonluk istiyor.”

Başarılar Beşiktaşım.
Çıkayım Şİmdi semte gideyim. Kazanda bağırayım biraz. maça hazırlıyım kendimi.

SHOW TIME

Basında Bugün

sg5pmv.jpg

Herkes susacak, futbolcular konuşacak... Bir yanda Beşiktaş, diğer yanda Galatasaray... Saatler 19.00`u gösterdiğinde hayat duracak, devler zafer için sahaya çıkacak. İnönü Stadı`nın tribünleri, derbiye ayrı bir zevk katacak

Süper Lig’de 2010 yılının ilk derbisinde Türkiye’nin iki büyük takımı Beşiktaş ile Galatasaray, kozlarını İstanbul İnönü Stadı’nda paylaşacak. Tabii ki ev sahibi Siyah-Beyazlılar’ın ezeli rakibi önünde en önemli kozlarından biri de kuşkusuz, artık ünü sınırları aşmış olan taraftarlar olacak. 32 bin kişilik İnönü Stadı’nda tüm biletler satılmış durumda ve bugün hayatın duracağı derbi heyecanında iğne atsanız yere düşmeyecek bir kalabalık müthiş geceye tanıklık edecek. Beşiktaş seyircisinin de bu karşılaşma için özel gösteriler yapmayı planladığı ve hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğü ifade edildi.

İtici güç olacaklar
90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla rakip oyuncular üzerinde inanılmaz bir baskı yaratmayı başaran İnönü tribünlerinin, bugün de benzer görüntülere imza atması bekleniyor. Ayrıca hazırlanacak pankartlarla da Kara Kartallar’ın maç öncesi motive edilmesi planlanıyor. Zirveden kopmaması için Beşiktaş’ın daha çok kazanması gerektiği derbide Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımlarının 3 puanı almaları yolunda itici güç olacak. Kelimenin tam anlamıyla saatler 19.00’u gösterdiğinde Türkiye’de gözler, Beşiktaş-Galatasaray kapışmasına kilitlenecek.

Fanatik

Yan hakem gibi aLLah senın 1001 türLü beLanı versın.. Top 2 Karış içeri girmiş sen devam diyorsun ?? Bumudur sizin hakemLiginiz ??

Neyse fena köşeye sıkıştırdık inşaLLah aLLahımın izniyLe 2.yarı darmadağın edicez gsyi..Haydi hayırLısı..

Denizli'nin Kafasına Ekrem Dağ Kadar Taş Düşsün. Nasıl Tahammül Ediyo Söyle Oyuncuya Anlayamıyorum...10 Orta Yapmaya Çalıştı 5i Out 5i İsabetsiz .. Böyle Bek Mi Olur .. Yine Sonlarda Attıkda 1 Puanı Aldık..

Çok iyi bir oyun oLdu.. İki takımı da mücadeLesinden doLayı tebrik ederm..

MozoLe Miяach;4923083' Alıntı:
Yan hakem gibi aLLah senın 1001 türLü beLanı versın.. Top 2 Karış içeri girmiş sen devam diyorsun ?? Bumudur sizin hakemLiginiz ??

Neyse fena köşeye sıkıştırdık inşaLLah aLLahımın izniyLe 2.yarı darmadağın edicez gsyi..Haydi hayırLısı..

aynı hakem aynı pozisyonda HoLosko'nun 2 karış ofsaytını yerken kimse ses çıkarmıyor ama.. =)

mustafa denizli madem ekremi bu kadar çok seviyorsun gece yatak odanıza da misafir edersin...
ilk yarıdaki oyunumuzu ikinci yarı devam ettiremedik.. bunun için sonuç bana normal geldi..

HoLosko ve nobreyi oyundan cıkartıp nihat ve boboyu aLan zihniyete ne denir ki ?? Son haftaLarın en formda adamı oLan Bobo nasıL iLk 11de oLmaz aLLah aşkına ?? Ömerınde dedıgı gıbı heLe o ekrem dağ.. Yeter artık böLe kaLas adamLarı görmek ıstemıyoruz..Koy serdar özkan'ı oraya bak nasıLsa oynuyor adam.. Resmen hedıye ettık 1 puanı adamLara off off...

skor iki takımı da memnun etmedi..Beşiktaş açısından bakarsak mutlak galip gelmemiz gerekiyordu..ama Galatasaray için yine iyi bir skor bu..en azından deplasmandan 1 puan çıkardı..

klasik bir lafla bitireyim..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz..=)

İbrahim'e AtıLan Dirseği, İçeri Giren Topu, G.Saray'ın PenaLtısını Görmeyen Türk HakemLeri Beni FutboLdan Soğutuyorsunuz Hatasıza Yakın Bir Maç İzLemek İstiyoruz.

Maç 90 Dakika İse 80 Dakikasını Tek KaLe Oynadık Takım İyi KovaLadı.
Hem Şans Hemde GoL Sorunumuz Var.
Nihat İLe Nobre İLe OLcak İş DeğiL.

Skordan DeğiLde Takımdan Memnunum G.Saray İyi Yırttı...

Bu arada keitayıda tebrik etmek gerekiyor.. Adamın seLamLaşmak için eLini sıksan sanki eLi kırıLmış gibi başLıyor numaraya.. FenerLiLere iLk defa hak verdim doğrusu.. Bu adam Oscar ödüLünü aLır bu sene hiç şüphem yok.. ;)

MozoLe Miяach;4923221' Alıntı:
Bu arada keitayıda tebrik etmek gerekiyor.. Adamın seLamLaşmak için eLini sıksan sanki eLi kırıLmış gibi başLıyor numaraya.. FenerLiLere iLk defa hak verdim doğrusu.. Bu adam Oscar ödüLünü aLır bu sene hiç şüphem yok.. ;)

bu günü asla unutmıcam :crying: ağlamak istiyorum yazın biyere tarihi yazın :D

Geri